2017 m. birželio 5 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos



Labas rytas, mano brangieji, oras šiandien visai nevasariškas, tačiau idealiai tinka nuotraukoms. Kol dariau nuotraukas, nusprendžiau sutvarkyti savo kosmetikos atsargas, tai užtrūko apie kelias valandas. Pliusas - sumažinau nenaudojamos kosmetikos kiekį, sutvarkiau lentynas, paruošiau daug giveaway konkursų. Dauguma galvoja, kad blogeriai konkursais bando pritraukti sekėjus į savo puslapius, negaliu pasakyti, kad tai mano pagrindinis tikslas, kur kas svarbiau sumažinti atsargas ir pradžiuginti merginas, kurios sksito mano blogą, dovanomis. Labai seniai nerašiau anonsų, bandysiu susisteminti savo darbą, pabaigti tuos įrašus, kurie taip ir liko nepabaigti prieš atostogas.


Akivaizdžiai matosi, kad nemėgstu rašyti blogų atsiliepimų apie kosmetikos priemones, vis bandau priemonei duoti dar ir dar vieną galimybę pasitaisyti. Žinokit supratau, nieko nebus, aišku, pliusai yra, tačiau mano nuomone, minusų žymiai daugiau.



Po nuotraukos su mano vyrui YSl konkursui  pradėjome gauti ir vyriškos kosmetikos, kas labai džiugina mano antrąją pusę. Šią savaitę bloge naujas atsiliepimas apie Clinique drėkinančias priemones.


Peržiūrėjus nuotraukas supratau, geriausios kosmetikos priemones dažniausiai tos pačios, todėl sugalvojau rašyti kito tipo atsiliepimus. Šį kartą dar bus kaip yra, o jau kitą savaitę sugalvojau kitus labai įdomius įrašus


Tiesiog negaliu nepapasakoti apie MAC skaistalus, kuriuos pirkau pati.


Vis dar testuoju UD naujus matinius lūpų blizgius ir galiu pasakyti, raudona spalva viena iš tobuliausių.


Leoror Greyl maitinamasis plaukų aliejus vasaros 'must have'.


jau beveik sutvarkiau nuotraukas, todėl bloge labai greitai pasirodys labai ilgas atsiliepimas apie Numa Beach viešbutį.



Naujienos:

MAC naujienos.... 

Lūpų blizgesys iš naujos vasaros kolekcijos


Devynių spalvų MAC akių šešėliai


Aš būčiau ne aš, jeigu nepasiimčiau juodos spalvos lūpų blizgesio testavimui, plius akių pravedimas


Leonor Greyl plaukų priežiūros priemonės


Mano YSl Opium'ai. Dauguma klausė, ką pažadėjau vyrui, kad jis sutiko fotografuotis konkursui kartu? Vienu žodžiu, pažadėjau kvepalus, tačiau kai kvepalai atkeliavo, pati kvepinuosi jais žymiai dažniau, nei vyras. 


Vasaros Smashbox naujienos, visos priemonės jau išbandytos ir labai patinka.


Na ir paskutinis dalykas, Korres dušo želė, dievinu tiek kvapą, tiek konsistenciją.




Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig