2017 m. birželio 11 d., sekmadienis

SMASHBOX PHOTO FINISH RADIANCE PRIMER


Gero sekmadienio ryto, mano brangieji, šiandien jūsų laukia labai daug įvairių apžvalgų, aš pasiruošusi dirbti rimtai, nes vakar kaip tik gerai pailsėjau. Pradėsime nuo SMASHBOX PHOTO FINISH RADIANCE makiažo pagrindo, kuris suteikia lengvą, taip madingą, 'glow' efektą.






Švytėjimo suteikianti makiažo bazė

Normaliai/sausai odai.

Esant „auksinės valandos“ apšvietimui visi atrodo gražiai, tačiau tai trunka labai trumpai! Sukūrėme šį makiažo pagrindą norėdami atkartoti visą dieną išliekantį spindesį per fotosesijas bei naudojant realiame gyvenime. Šis satino švelnumo makiažo pagrindas paryškina, patobulina ir pabrėžia veido odos spindesį, tuo pačiu metu drėkindamas, kad būtų galima sukurti geresnį makiažą.

Talpa: 30ml

Kaina: 36,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt






Mano nuomonė:

Aš manau, kad SMASHBOX makiažo pagrindai vieni iš geriausių rinkoje. Taip, kaina nėra maža, tačiau verta. Vienintelis klausimas, kokį nusipirkti. Mano mėgstamiausias - Photo Finish, geriau nieko neteko testuoti. Labai apsidžiaugiau gavus testavimui SMASHBOX vasaros naujieną su lengvu 'glow' efektu. Būtent nuo jo pradėjau testavimą ir galiu pasakyti labai labai patinka. Aišku, šitas makiažo pagiringas nėra skirtas kiekvienai dienai, jis geriausiai atrodo fotosesijose ir vakarėliuose (arba darant proginius makiažus, turint gražią ir normalią odą). 
Pagrindą galima naudoti keliais būdais:
Kaip makiažo pagrindą. Jis puikiai sulygina veido atspalvį ir suteikia veidui lengvą glow efektą. Būkite atsargūs, nes tam, kad švytėjimas nedingtų be žinios, reikia naudoti labai lengvos konsistencijos kreminę pudrą. 
Kaip skystą higlighterį. Čia viskas paprasta, paryškiname norimas ir ištušuojame.
Sumaišyti kreminę pudrą su makiažo pagrindu. Aš manau, toks būdas idealiai tinka fotosesijoms, tačiau reikia mokėti pagauti švytėjimo efektą ir nepadauginti su priemonėmis tam, kad jūsų veidas neatrodytų kaip riebus blynas.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad SMASHBOX nenustoja stebinti ir pristato nerealios kokybės ir paskirties priemones. Pirkti ar nepirkti? Jeigu patinka odos švytėjimas, būtinai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig