2017 m. birželio 9 d., penktadienis

Daniel Wellington CLASSIC PETITE | BONDI


Kartais vis pagalvoju, ką naujo dar galima sugalvoti, jeigu šnekame apie Daniew Wellington laikrodžius. Šiais metais naujienų šiam prekės ženklui triktai netrūksta, aš manau, jie pasiruošę užkariauti visą madingą pasaulį ir patenkinti visus įmanomus poreikius ir lūkesčius. Šiandien jūsų dėmesiui dar vienas  Daniel Wellington laikrodis iš CLASSIC PETITE kolekcijos | BONDI.
Mano DW laikrodžių kolekcija labai didelė, manęs vis pastoviai klausia: "kam tiek daug"? Nepatikėsite, tačiau kiekvienas laikrodis nėra pamirštas, nešiojamas ir labai mylimas. Kokios laikrodžio trūko mano kolekcijoje? Balto, ypač vasaros sezonui. Manau DW puikiai atspėjo mūsų norus ir pristatė CLASSIC PETITE | BONDI kolekciją. Laikrodžio apyrankė visiškai balta (Aš galiu pasakyti iš patirties, po vieno ar kelių nešiojimo sezonų, ji neatrodys taip tobulai. Iš kitos pusės galima ją drąsiai pakeisti į naują, arba išsirinkti kokią nors spalvotą arba metalinę), odinė, ciferbltas baltas su auksinės arba sidabrinės spalvos detalėmis. Aš manau, kad geriausiai balta spalva žiūrisi su sidabru (aš esu ištikima klasikos mylėtoja), todėl mano pasirinkimas būtent toks.
Aš manau, naujas Daniel Wellington CLASSIC PETITE | BONDI bus labai dažnai dėvimas vasarą prie baltų marškinių ir lengvų suknelių.
Noriu priminti, kad su kodu LITHUANIAN puslapyje www.danielwellington.com gausite net 15% nuolaidą









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig