2017 m. birželio 9 d., penktadienis

MAC EYESHADOW PALETTE X9 (Dusky Rose Times Nine)


Sveiki, mano brangieji, jeigu įrašų bloge nėra iki pietų, tai dar nereiškia, nieko neveikiu. Nuo pat ryto bandau padaryti savaitgalio įrašų nuotraukas. Vienu žodžiu, reikia darbuotis skubiau, nes jeigu bus saulėta diena (o savaitgalis būtent toks ir žadamas, vėl savo planų įvykdyti negalėsiu). Vakar šnekėjome apie UD naujieną, naują paletę, o šiandien jūsų dėmesiui MAC devynių spalvų šešėlių paletės, kurios labai populiarios tarp pirkėjų, tačiau atsiliepimai apie paletes nėra tokie geri, kaip norėtųsi. Išbandome ir įvertiname kartu?







Akių šešėlių paletė X9

Šioje rūpestingai parinktoje paletėje pateikiami spalvingi purpuriniai atspalviai, kuriais galite sukurti neribotą skaičių šešėlių derinių. Platus tekstūrų pasirinkimas – nuo matinės iki atlaso ar šerkšno suteikia galimybę susikurti įvairiausią dienai arba vakarui tinkamą išvaizdą. Sodrūs, švelnūs ir vienalyčiai šešėliai supakuoti vienoje kišeninėje pudrinėje, kad būtų patogu nešiotis.

Naudojimas. Tepkite ant vokų pirštais, teptuku ar aplikatoriumi su kempinėle.

Kaina: 39,95 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt









Mano nuomonė:

Reikėtų pradėti nuo to, kad man labai patinka šešėlių paletės, jos užima mažai vietos, o gamintojas vietoj mūsų jau suderino tinkamus atspalvius makiažui. Belieka tik išsirinkti norimą atspalvių gamą ir viskas. Mano kosmetinėje net 3 devynių atspalvių šešėlių paletės: mėlynai-pilkų, violetinių ir nude šešėlių atspalviai. Ar juos naudojamos dažnai? Taip, labai dažnai, ypač keliaujant. Paskutinį kartą aš pasiėmiau limituotą vasaros MAC šešėlių paletę ir tikrai neprašoviau, nes tiek spalvos, tiek pigmentacija vertos savo pinigų. 
Aš skaičiau labai daug atsiliepimų apie šias paletes, merginos rašo, kad mono šešėliai ir šešėlių paletės du visiškai skirtingi dalykai, šešėlių palečių kokybė prastesnė. Iš kitos pusės, viena šešėlio kaina yra apie dvidešimt EUR. Aišku, šešėlių svoris žymiai didesnis, nei paletėje, tačiau ar kas nors, kada nors savo gyvenime, išnaudojo mono šešėlį iki galo? Aš manau ne. To padaryti, jeigu nedarai profesionalių makiažų ir nedirbi šioje sferoje, visiškai neįmanoma. Nebent tai baltas šešėlis, kuris naudojamas ant viso voko, plius kartais vietoje hiflighterio skruostams pašviesinti. 
Grįžtame prie paletės, iš pirmo žvilgsnio, spalvos labai jau klasikinės ir atrodo nuobodžiai, išbandžius ant rankos, padėtis pasitaiso. Man be galo patinka spalvų suderinamumas, šaltų ir šiltų atspalvių pigmentacija, o taip pat sidabrinės spalvos blizgučiai. Noriu priminti, kad blizgučius reikia naudoti su Prime Fix purškikliu, kitaip rezultato tikrai nebus. Aš manau šita paletė skirta kiekvienos dienos makiažams, todėl ypatingos dramos tikrai nesigaus. Aišku, galima panaudoti juodos spalvos MAC pieštuką ir paryškinti voką blizgučiais, tačiau manau tos, kas perka šią paletę, perka ją būtent dėl tokių švelnių atspalvių.
Aš jau ruošimų vieną įrašą sumakiažu naudojant MAc kosmetiką, o kol kas tiek.
Pabaigai atsakymas į klausimą "ar verta investuoti pinigus į MAC šešėlių paletes?" Aš manau verta, tai pigiausias būdas išbandyti MAc šešėlius, aišku, reikia labai gerai apgalvoti kokių atspalvių norisi. Man, asmeniškai, labai norisi išbandyti burgundiškų atspalvių MAC šešėlių paletę, ką ir padarysiu jau netrukus.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig