2017 m. liepos 25 d., antradienis

The Best Beauty Products (liepa)


Sveiki, mano brangieji, šiandien atsikėliau labai anksti ir nusprendžiau sutvarkyti rubrikos "Gaminkime kartu" nuotraukas. Atrodo tik buvo rytas, jau pietus, o aš prie blogo rašymo net neprisėdau. Manęs laukia labai daug kitų darbų, todėl reikia suktis greičiau.  Šiandien jūsų dėmesiui geriausios kosmetikos priemonės, kurias šį mėnesį naudojau dažniausiai.

Aš labai dažnai žiūriu praeito mėnesio geriausių ir nuotraukas, puikiai suprantu, kad nelabai kas ir keičiasi. Reikia suprasti, jeigu jau radau geras ir tavo veido odai tinkančias priemones, vargu, ar jas kuom nors pakeisi. Aš labai ilgai bandžiau surasti tokią pat gerią kreminę pudrą kaip MAC Studio Fix, dabar naudoju UD ALL Nighter, jeigu reikėtų dar paminėti kelias, tai būtų Dior Star,  L'oreal True Match ir Revlon COLORSTAY. Viskas, visos kitos išbandytos pudros guli stalčiuje.


Negaliu nepaminėti Perfectil vitaminų, geriu jau antrą įpakavimą ir esu labai laiminga, mano plaukai pagaliau atsigavo ir atrodo tobulai. Jau neprisiminu, kada jie buvo tokios geros būklės kaip dabar. Nuoširdžiai rekomenduoju.

Taip pat negaliu nepaminėti ir kitų papildų: Get Slim Cellulite ir Green Coffee gėrimo. Šiuos stebuklus pirkau Lenkijoje, kiek mačiau Lietuvoje tokių papildų nėra, o jeigu ir yra, jie kainuoja labai labai brangiai, tikrai neapsimoka pirkti. Kodėl man patiko šie papildai? Sėdint namuose, valgai pastoviai, juk šaldytuvas šalia. Pradėjus vartoti Get Slim, noro valgyti nėra, galima susikoncentruoti ties racionalaus maitinimo (dažniau, bet porcijos mažesnės), todėl labai džiaugiuosi rezultatu. Ne, aš ne apie tai, kad išgeri tablečių, valgyti nesinori ir visai nevalgai. Aš visiškai prieš tokius drastiškus lieknėjimo metodus.

Perfecta naktinis serumas su gerai jaučiamu šildomuoju poveikiu irgi tapo favoritu, gaila, kad Lietuvos rinkoje nėra Perfecta priemonių, jos labai geros ir kainuoja pigiai. Priemonės nuo celiulito kainuoja nuo 10 iki 16 zl.

Aš dievinu Lush Rose Jam, bet mano vyrui visiškai nepatinka šios dušo želes kvapas, todėl jeigu kažkur važiuoju viena, būtinai pasiimu šį gėrį su savimi. Tikriausiai Dievas išgirdo mano vyrą ir vieną dieną aš užmiršau savo dušo želę viešbutyje. Ačiū draugei, ji padovanojo man naują (juk Lush parduotuvės jau seniai nėra Lietuvos rinkoje), mano vyras 'džiaugiasi' iki šiol, o aš supratau, gyvenimas tik vienas, todėl jeigu man patinka saldus rožių aromatas, aš jį naudosiu.

Plaukų priežiūros priemonės mano vonioje kol kas nenuleidžia savo pozicijų, šampūnas, kondicionerius ir kaukė lieko tos pačios, tačiau aliejukas plaukams pasikeitė. Gavau savo užsakymą iš internetinės parduotuvės http://www.loverte.com , kol kas galiu išskirti tik Korėjietiškas veido priežiūros priemones, bet tai pirma nuomonė, veido priežiūrai reikia daugiau laiko, o SCHWARZKOPF PROFESSIONAL BC OIL MIRACLE FINISHING TREATMENT jau po pirmo naudojimo tapo mano favoritu, labiausiai patiko tiršta konsistencija ir nuostabus kvapas.


Kaip aš jau sakiau, UD nepalieka mano kosmetinės, šį kartą tarp mėgstamiausių UD All Nighter kreminė pudra ir nauja Naked skin kontūravimo paletė. Aš labai vertinu funkcionalias paletes, čia galima rasti viską, nuo maskuokių ir kreminio kontūravimo iki bronzantų ir higlighterių. Labai geras pasirinkimas, nes būtent tokias priemones geriausiai pasiimti su savimi į keliones.

O kaip gi be MAC? Niekaip, pasakysiu aš jums. Man atrodo, aš atradau savo tobulą kompaktinę pudrą iš MAC, tai Next to Nothing. Tai ne tik gerai išliekantis rezultatas, bet ir nuostabus švytėjimo efektas. Burgundiškų atspalvių MAC šešėlius aš manau išnaudosiu greičiausiai su dideliu malonumu. Atrodo UD Naked 3 paletės spalvos labai panašios, aš net ją ištraukiau iš stalčiaus, bet naudoju MAC. Kodėl? Tai meilė po pirmo naudojimo. ;-)

Pagaliau atradau savo NYX Lingerie atspalvį, tai neutralus Nude, spalva Bustier. 

Negaliu nepaminėti naujienos, kuri labai labai patiko, tai naujas Lancome Monsieur BIB blakstienų tušas. 

Būtų keista, jeigu tarp mėgstamiausių nebūtų raudonos spalvos lūpų dažų, na o kaip gi be jų. Tarp mėgstamiausių šį mėnesį matinis Estee Lauder, spalva 310.



Praeitą mėnesį didžiausią įspūdį paliko Douglas veido priežiūros linija, patiko  beveik visos gautos priemonės, tačiau išskirti noriu tik vieną, geriausią ir geriausių, tai naktinis kremas nuo raukšlių. Rekomenduoju išbandyti.

GlamGlow Power Cleanse tapo mano favoritu, tai aliejus ir molis. Puikiai ir švelniai nuvalo makiažą, pašalina nešvarumus ir puoselėja veido odą.

Lancome Enegrie de Vie tonizuojantį losjoną naudoju vietoje dieninio kremo. Sakote pilnas buteliukas? Pas mane tokių mini versijų net 3, fotografuojamas visada naujas ;-)

Kiehl's drėkinamoji veido kaukė su medetkomis ir alijošiaus ekstraktais puiki veido odos priežiūros priemonė vasarą, svarbiausiai neužmiršti nuplauti kaukė nuo veido po 15 min.  Prisipažinsiu, aš kartais užmiegu su kauke, o to daryti negalima, atsiranda spuogų. Naudojant kaukę pagal instrukciją, veido oda atsigauna, tampa švelni ir pamaitinta.

Apie tokias geriausias priemones aš nusprendžiau Jums papasakoti šį kartą,

Ačiū, kad skaitote,






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig