2017 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Gelinis lakavimas namų sąlygomis su Studios Didier gelinių lakų sistemos rinkiniu pradedančiajam „Digital Electro“


Sveiki, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie gražius ir tvarkingai nulakuotus nagus, o taip pat apie gelinį lakavimą namų sąlygomis su Studios Didier gelinių lakų sistemos rinkiniu pradedančiajam. Puikiai žinote, ką aš galvojau apie gelinį lakavimą, prisiderinti prie nagų specialistės labai sunku (Dažniausiai geros specialistės dirba ne tavo rajone, reikia kažkur važiuoti, derinti laiką. Aš jau nešneku apie tai, jeigu sugadinai nagus ir reikia skubiai taisyti).  Būtent todėl 'gelinis lakavimas namuose' skamba labai gundančiai, bet ar ji atlikti pačiam yra įmanoma? Nepasakysiu, kad nereikia kruopštumo ir įgūdžių, tačiau norint, viskas yra įmanoma.


Aš manau, labai logiška, kad tam, kad pradėti lakuoti nagus namuose, reikia nusipirkti gelinio lakavimo rinkinį, kur yra visos tam reikalingos priemonės. Investicija nėra maža, tačiau pagalvokite, kiek sutaupysite laiko. Iš kitos pusės, po 7-8 lakavimų dėžutė atsiperka (vertinant tai, kad gelinio lakavimo kaina grožio salone svyruoja nuo 12 iki 18 EUR, aš skaičiuoju pigiausią variantą).
Labai svarbu nepirkti nekokybiškų priemonių bandant sutaupyti, rezultatas bus ant jūsų rankų, todėl rekomenduoju Studios Didier gelio lakavimo rinkinius, kurių kokybė labai aukšta, o gelinių nagų lakų pigmentacija super gera, aš pati netikėjau, kad užtenka tik vieno lako sluoksnio tobulam rezultatui.

Aš mėgstu ryškius atspalvius, todėl mano rankose Studios Didier gelinių lakų sistemos rinkinys pradedančiajam „Digital Electro“. Gamintojas siūlo kelis dėžučių variacijas, visos priemonės yra tokios pats, tik nagų lakų ir blizgučių spalvos skirtingos. Labai gundančiai atrodo rinkoje pristatomas NUDE variantas, kur spalvos puikiai tinka kiekvienos dienos manikiūrui.


Dėžutės turinys:

Gel polish Studios, Base coat, Shield, 8 ml - išlyginamoji geliniam lakavimui skirta bazė,
Gel polish Studios, 8ml - du spalvoti geliniai nagų lakai (mano dėžutėje Future - mėlynas ir Miami heat - ryškiai rožinis).
Gel polish Studios, Top coat, Shield, 8 ml - viršutinis sluoksnis, blizgus ir labai tolygiai pasiskirsto.

Nail Prep - Dehydrator "Didier Lab" 60ml - Profesionali priemonė švelniai nusausina ir pašalina natūralius nago riebalus ir nešvarumus,  tokiu būdu pagerindama gelio lako, gelio, akrilo, klijų sukibimą su nago plokštele. Efektyvi, tačiau švelni nagams. 

Gel Polish Cleaner "Didier lab“ 60ml. Profesionalus lipniųjų paviršių valiklis. Naudojamas visose gelio lako ir gelio sistemose. Itin efektyvus, labai malonaus kvapo.

Gel Polish Remover "Didier Lab" 60ml. -Profesionali priemonė skirta švelniai nuvalyti ilgalaikį nagų laką, akrilą bei nagų klijus visiškai nepažeidžiant nago plokštelės. Praturtintas ricinos aliejumi, kuris saugo nago plokštelę ir odeles nuo išsausėjimo, išbalinimo. Malonaus kvapo.

Nail file, straight, speedy zebra, 180/180, "Didier Lab" - dildė nagų modeliavimui.

Nail Buffer „Didier Lab“white 100/100. - dildė skirta nago poliravimui.

Nagų dekoras (Blizgučiai ir konfeti)(mano spalvos mix white blue konfeti ir nail glitter white mirror)

Apelsinmedžio lazdelė 15cm.

Folijos lapeliai su vatos tamponėliais 10 vnt

Dėžutė, kurią galima panaudoti daiktams susidėti.

Daugiau informacijos apie priemones: http://www.didierlab.lt







Taip atrodo mano nagai prieš gelinį lakavimą, man buvo labai baisu dėl kelių dalykų. Labai bijojau sugadinti savo nagus, jie ir taip minkšti ir lūžinėja. Bijojau, kad bus labai sunku nuvalyti gelį, kai norėsiu pakeisti spalvą. Bijojau, kad visų naudojamų geliniam lakavimui priemonių kvapas bus stiprus ir cheminis.

Pasakoju apie viską iš eilės:

Rinkinyje yra instrukcija kaip teisingai padaryti gelinį lakavimą, perskaičiau kelis kartus, bet darant vis pažiūrėdavau. Pirmas kartas, patys suprantate.



Gamintojas siūlo suteikti nagams norimą formą ir atstumti nagų odeles naudojant apelsinmedžio lazdelę.



Poliruojame nagus labai švelniai. Prisiminkite, nereikia nuimti per daug viršutinio nago sluoksnio, po poliravimo nagų paviršius turi būti matinis ir lygus.


Dehydrator skystis skirtas tam, kad nuimti nuo nagų paviršiaus riebalinį sluoksnį



Dengiame bazinį nagų lako sluoksnį labai kruopščiai. Pirmą kartą lakuojant aš lakavau kiek storesnį sluoksnį, lakuojant vakar, kiek plonesnį. Tikriausiai nereikia sakyti, kad kuo ploniau, tuo gražiau atrodo nagai (bent jau man). Laikome 30s LED lempoje. Jau čia noriu pridurti, kad jokio super aitraus specifinio priemonių kvapo aš nejaučiu. Man atrodo, kad kartais įprasti nagų lakai smirda acetonu kur kas stipriau.


Lakuojame nagus spalvotu Studios nagų laku. Aš nusprendžiau, kad noriu išbandyti mėlyną spalvą. Nagų lako pigmentacija labai stipri, lako konsistencija tiršta, reikia lakuoti labai atsargiai tam, kad sluoksniai nebūtų per stori. Nagų lako šepetėlis gana patogus, leidžia prieiti prie nagų odelės be didelių pastangų.

Kelios mano rekomendacijos:

Gelinis lakavimas reikalauja kruopštumo, todėl skubėti niekur negalima.
Rekomenduoju lakuoti keturis pirštus ir džiovinti juos LED lempoje. Nykštį lakuoti atskirai, taip lakas nesubėgs ir manikiūras atrodys taip, kaip norėjote.
Laikykite nagus LED lempoje tiesiai, nesukite ir nevartaliokite rankos. Stebėkite, kad Led lempos spinduliai tolygiai išdžiovintų visus nagų lako sluoksnius.
Jeigu nagų lakas arba papildomos priemonės pateko ant odelių, skubiai nuvalykite, nedėkite rankos po lempa, jeigu lakas arba papildomos priemonės liko ant odelės (man taip buvo pirmą kartą, galvojau nuvalysiu vėliau, o viršutinis sluoksnis nenusivalo).
Aišku, kas lakuoja nagus pastoviai geliniais lakais, puikiai žino visas gudrybes ir galėtų man papasakoti žymiai daugiau, bet lakuojant pirmą kartą, visi patarimai labai naudingi.


Dengiame viršutinį nagų lako sluoksnį, jo konsistencija labai skysta, man jis vis bandė pabėgti, todėl nereikia tepti per daug. Iš kitos pusės, reikia stengtis, kad visas nago paviršius, kuris buvo nulakuotas spalvotu geliu, būtų padengtas Top Coat viršutiniu nagų lako sluoksniu, būtent jis suteikia veidrodinio blizgesio efektą.


Mano rezultatas toks, net nesitikėjau, kad viskas taip lengva. Nustebau, kad lako konsistencija gana tiršta ir pigmentuota, todėl man nereikėjo kelių sluoksnių, ant mano nagų tik vienas spalvoto lako sluoksnis.



Įdomiausia dalis - manikiūro gyvavimo laikas. Ar gamintojas sakė tiesą, kad manikiūras išsilaiko apie dvi savaites? Tikrai taip, praėjo dvi savaitės, ataugo nagai, o manikiūras buvo vietoje, neprarado nei savo atspalvio, nei blizgesio. Vienintelis minusas, tikriausiai aš užlakavau per storą viršutinį sluoksnį, todėl mano nagai buvo kiek per stori, plius man buvo neįprasta. Kitų pastabų neturiu, reikia gelinio lakavimo praktikos.

Vakar nusprendžiau pakeisti atspalvį ir perdaryti manikiūrą. Galima būtų dar palikti, bet nuoširdžiai atsibodo mėlyna spalva, todėl norėjosi permainų. Jeigu mano atspalvis būtų raudonas, bordo arba neutralus NUDE, tikriausiai pratempčiau dar gerą savaitę.

Baisiausia dalis, kaip teisingai nuvalyti gelį nepažeidžiant nagų. Prisipažinsiu, užtrukau ilgai, apie valandą. 
Labai greitai nudildinau viršutinį nagų lako sluoksnį tam, kad Remover skystis geriau suminkštintų gelio sluoksnį. Suvilgytą vatos tamponėlį (kurie buvo rinkinyje man labai patiko, reikės nusipirkti dar tokių pat) pridėjau prie nago, apvyniojau folija. Su apelsinmedžio lazdele nustūmiau ir pašalinau gelinį laką. Prisiminkite, jokiais būdais negalima dildinti gelinio lako, taip pažeidžiama nagų paviršiaus struktūra. Jeigu gelinis lakas nenusivalo, pakartokite procedūrą su folija dar kartą, galimai blogai uždėjote foliją ir Remover skystis išgaravo.

Toliau atkartojau visą procedūrą iš naujo ir štai... ryškiai rožiniai nagai, spalva Miami Heat. Čia jau du spalvoto nagų gelio sluoksniai, tačiau stengiausi lakuoti nestorus, todėl atrodo labai gražiai.


Apibendrinant noriu pasakyti, kad iš pirmo žvilgsnio gelinis lakavimas namuose atrodo kaip neįmanoma misija, bet vieną kartą išbandžius, supranti, viskas labai paprasta. Investicija nėra maža, tačiau vertinant sutaupytą laiką ir pinigus, noriu pasakyti 'verta'. Svarbu rinktis geros kokybės priemones ir negadinti savo nagų. Aš jau išsirinkau kelis nude ir raudonus atspalvius iš Didier Studios asortimento, kurie tikrai neatsibosta.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, nelabai tikiu, kad kažkas mane vėl įkalbės lakuoti nagus paprastu laku.  Studios Didier gelinių lakų sistemos rinkinys pradedančiajam „Digital Electro“ tikras atradimas ir geriausia investicija norint turėti gražius ir tvarkingus nagus. Pabaigai noriu pasakyti, kad mano nagai labai lūžinėjo, bet per tas dvi savaites nelūžo nei vienas, o tai labai geras ženklas, bei rezultatas.



PR sample










SHARE:

2 komentarai

  1. O koks dabar skaitosi geriausias, ar bent geras gelis nagams? As esu kelis isbandzius tik ir dar nelabai moku atskirti, nes neseniai uzsiimu lakavimu pati namie. Aciu is kart uz atsakyma!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bandžiau ir tikrai pasiteisino.. Meistras rekomendavo išmėginti ir džiaugiuosi, jog paklausiau.. Labiausiai patinka tas, jog lakuojantis, o įpatingai geros produkcijos gaminiais - ilgai išsilaiko efektas.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig