2017 m. rugsėjo 27 d., trečiadienis

GUCCI Bloom


Labas rytas, mano brangieji, leiskite Jums pristatyti mano meilės rožinei spalvai pradininką - Gucci Bloom aromatą. Prisipažinsiu, Gucci mano mamos mėgstamiausi kvepalai, mamos kosmetinėje buvo Gucci by Gucci, Gucci Envi me ir t.t. Pagaliau aš irgi turiu savo Gucci gėlių aromatą apie kurį planuoju papasakoti Jums.







Vadovaujamas Alessandro Michele garsus parfumeris Alberto Morillasas sukūrė aromatą, kurį idealiai apibūdina jo pavadinimas. Kūrybos vadovas įsivaizdavo aromatą kaip vešlų sodą, sklidiną įvairiausių gėlių ir jų skleidžiamų sodrių kvapų.
Aromato autentiškumą užtikrina itin kokybiškos, itin koncentruotos natūralios, taip pat iki tol parfumerijoje nenaudotos sudedamosios dalys. Jo akordai primena gausybės gėlių žydėjimą ir sukuria unikalią kompoziciją.
Natūralios Indijoje augančių tuberozų esencijos aromatas persipina su natūralios jazminų esencijos aromatu. Jazminų pumpurų ekstraktas gaunamas pasitelkus ypatingą ekstrahavimo būdą, kuris pasikvėpinus šiais kvepalais leidžia pajusti natūralų jazminų žiedlapių kvapą. Į aromato kompoziciją taip pat įeina iki šiol parfumerijoje nenaudoto augalo – indinio laukro – kvapas. Šis Pietų Indijoje augantis augalas, kurio žiedai keičia spalvą (iš pradžių būna balti, po to pasidaro rausvi ir galiausiai tampa raudoni), įkūnija naują aromato koncepciją. Vijoklių žiedų kvapas kvepalų „Gucci Bloom“ aromatui suteikia subtilų moterišką akcentą.




Mano nuomonė:

Labai subtilus, moteriškas ir jausmingas aromatas. Pradėsime nuo klasikinio įpakavimo, kuris labai primina nišinius kvepalus. Keramikinis pudrinės rožinės spalvos klasikinės kvadratinės formos buteliukas, o pats kartotinis įpakavimas gėlėtas, labai primina Gucci limituoto leidimo Dionysus rankines. Jeigu apie rankinę galima tik pasvajoti, kvepalai visai prieinamas dalykas.  Buteliukas sunkus, kokybiškas, jį malonu laikyti rankose, tai bus kiekvienos merginos (mėgstančias gėlių aromatus) kosmetinio staliuko puošmena. Šnekant apie kvapą noriu pasakyti, kad tikėjausi visai ne tokios gėlių bombos. Kvapas visiškai nepanašus į senesnius Gucci kūrinius, todėl jį testuoti dar maloniau ir įdomiau. Pagrindui smuiku čia groja baltos spalvos gėlių motyvai (jazminai ir tuberozės aromatai), kurių aromatas palaipsniui tampa šiltesniu ir skamba vis arčiau kūno. Aš aromatą jaučiu kelias valandas, plaukuose jis išsilaiko dar ilgiau.
Manau būtent GUCCI Bloom idealiausias pasirinkimas naujam rudens sezonui, tai toks tarp sezoninis aromatas, kai dar šilta, bet jau suvoki, kad ateina ruduo, o tavo galvoje vis sukasi pavasaris ir gėlių motyvai. Ar rekomenduoju? Puikiai suprantate, rekomenduti negaliu, bet nuoširdžiai patariu susipažinti su naujais SIROWA kompanijos pristatomais šį sezoną aromatais, manau kiekvienas atras savo tobulą rudens kvapą.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig