2017 m. spalio 13 d., penktadienis

Beauty Talk


Aaaaa, pati negaliu patikėti, tačiau į eterį visai netikėtai sugrįžta Beauty Talk rubrika. Vis galvojau, kaip tai padaryti, kad turėčiau daugiau laiko peržiūrėti kitus blogus, nes dažniausiai visi renginiai būna ketvirtadieniais-penktadieniais, laiko prisėsti prie kompiuterio tiesiog nėra, aš jau nešneku apie tai, kad tam, kad parašyti šią rubriką reikia kaip minimum 2 valandas. Vienu žodziu, geriame kavą kartu ir skaitome geriausių Lietuvos mados ir grožio blogerių įrašus.




Tradiciškai pradedame nuo Darjos, nežinau kodėl, bet mano rankos pačios surenka jos blogo pavadinimą. Šį kartą vėl labai stilingai ir apgalvotai, o jos aksominiai marškiniai jau seniai mano norų sąraše.


Raudonas atspalvis užvaldė ne tik Sandros drabužinę, bet ir visus madingus podiumus nuo New Yorko iki Milano. Ar jau spėjote nusipirkti raudonus aukštakulnius? Paltuką? Marškinius?


Žiūriu į Ingos nuotraukas ir suprantu, ruduo vienas iš gražiausių metų laikų. Žiūriu pro langą, lietus, šalta ir oras nedžiugina, pojūčiais nesutampa. Ech, einu pagooglinsiu oro prognozę, gal susimato oro pagerėjimas šį savaitgalį? Noriu irgi tokių tobulų nuotraukų.


Kamilės rankinukas jau seniai įrašytas į norų sąrašą. Vis laukiau, kada jis atkeliaus iki Zara parduotuvių, bet kuo toliau, tuo akivaizdžiau, kad jį tik galėsiu nusipirkti internetu. Bet nusipirksiu, pažadu.


Ir vėl raudonas atspalvis. Šį kartą Sandros pintą papildė ryškiai raudonos kailiniai, kurie atrodo OMG kaip tobulai. Noriu, noriu, negaliu, bet visų parduotuvių asortimento deja nusipirkti neįmanoma, todėl tenka grožėtis iš šono.


Kodėl aš nenešioju kuprinių? Net pati nežinau, kažkaip atrodo, kad kuprinės nelabai tinka prie aukštakulnių, o nešioti sportbačius nesinori. Jūsų dėmesiui nuostabus Gabrielės drabužių derinukas ir raudona kuprinė.


Gema ir bomberis du nesuderinami dalykai. Kur kas įprasčiau atrodo Gema ir švarkas, Gema ir oversized megztinis, Gema ir laisvo kritimo marškiniai. Ką noriu pasakyti, bomberis Gemai labai tinka.


Pabaigsiu įrašą ir eisiu traukti iš spintos savo languotą sijoną, nes jis atrodo tobulai gerai, o su šiltu megztiniu tiesiog pasakiškai. Ačiū labai Vytautei už įkvėpimą.


Noriu pasakyti, kad šitas Živilės drabužių derinukas patinka man labiausiai. Tik pažiūrėkite kaip tobulai atrodo garstyčių spalvos megztinis ir languotos baltai-juodos kelnės.


Niekada nemokėjau derinti spalvų ir gėlėtų raštų. Man taip patinka žiūrėti į kitus, tačiau pati vis lieku prie klasikinių, kiek ryškesnių atspalvių ir modelių. Mano plojimai Martinai, šį kartą suknelė, rankinė ir paltas atrodo tobulai.


Animal Print drabužiai nepalieka savo pozicijų, nors kartais atrodo, kad tokius drabužius be galo sunku derinti, vienas toks akcentas atrodo nepriekaištingai ir suteikia visam drabužių deriniui išskirtinumo.


Mano šilčiausi sveikinimai keliauja Kotrynai, kuri atšventė savo gimtadienį. Aš nuoširdžiai pasiilgau tavo ironijos, iškalbos ir balso tembro, gal laikas susitikti?



Pupa kūno priežiūros priemonės tokios tobulos, kad apie jas neįmanoma tylėti. Simonos bloge skaitome apie PUPA Milk Lovers linija su migdolų aliejumi.



Kol mano MAC Studio Fix nuotraukos dar eigoje, skaitome Maženos nuomonę. Vienu žodžiu, Maženos makiažas, kuris buvo atliktas su MAC priemonėmis atrodo tobulai.


Aušrinė savo blogo skaitytojams pasakoja apie Missha BB kremą. Taip, neslėpsiu, tai buvo vienas iš pirmųjų mano išbandytų Korėjietiškos kosmetikos priemonių, tačiau naudoti negalėjau, spalva buvo per daug šviesi ir pilka.


Nors vasara jau pasibaigė, o saulės plaukų priežiūros priemonių apžvalgos tapo ne tokios ir aktualios, niekas nežino, kad kartais norėsite iškeisti liūdną Lietuvišką orą į saulėtą, būtent tada rekomenduoju prisiminti Erikos įrašą bloge apie SUN Protect priemones.


Kaip gaila, kad Lietuvos rinkoje negalima nusipirkti Benefit priemonių, bet nieko tokio, jau galvoju, kada varysiu iki Varšuvos, o ten tokie dideli ir pilni Benefit stendai, kad laikykis mano piniginė.


Noriu pasakyti, kad Makeup revoliution nuostabi alternatyva tiems, kas taupo pinigus, tačiau nori kiek kokybiškesnio produkto. Akių šešėlių paletės patinka net man, todėl labai rekomenduoju Viktorijos įrašą bloge.



Kiek daug organinės ir natūralios kilmės kosmetikos vienoje vietoje. Šnekant apie tokio tipo priemones, man vis atrodo, kad tai tik mineralinės pudros ir neryškūs lūpų balzamai. Vienu žodžiu, skaitome apie Modestos rudens įvaizdį ir patarimus bloge.


Juodosios plunksnos bloge skaitome apie tai, ką galima nusipirkti Eurokos parduotuvėje už 20 EUR. Sakyčiau suma nėra super maža, bet po Euro įvedimo, tai jau ne tokie dideli pinigai, o kosmetikos priemonių tikrai nemažai.


Mano tokia pat Essence paletė jau pasiruošusi iškeliauti pas GiveAway konkurso nugalėtoją, nes nuoširdžiai sakau, noriu padovanoti viską, ko tikrai nenaudosiu pati. Ar verta paletė dėmesio skaitome Salomėjos bloge.

Kokio ilgumo įrašas gavosi ;-)

Skanios kavos ir gero penktadienio (tik dabar pasižiūrėjau ir supratau, juk šiandien penktadienis 13)








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig