2017 m. spalio 13 d., penktadienis

LÖWENGRIP CARE & COLOR MAD ON MOISTURE LIP BALM


Netikėtai prasidėjus šildymo sezonui, reikia nepamiršti apie giliai maitinančius veido kremus ir lūpų balzamus, nes rizikuojate taip iš sausinti savo lūpas, kad jau vargu ar padės pats rimčiausias ir riebiausias kremas. Šiandien jūsų dėmesiui LÖWENGRIP CARE & COLOR MAD ON MOISTURE LIP BALM, kuris atkeliavo iš www.loverte.com parduotuvės ir spėjo užimti savo vietą mano kosmetinėje.






Mano nuomonė:

LÖWENGRIP prabangi ir nepigiai kainuojanti kosmetikos linija. Likau labai sužavėta dezodorantu (nors N metų naudojau tik vyriškąjį Old Spice variantą), todėl į lūpų balzamą žiūrėjau jau su dideliu susidomėjimu. Aišku, būkime realistais, lūpų balzamai per daug nustebinti tiesiog negali. Lūpų balzamo paskirtis, drėkinti ir puoselėti lūpų odą, LÖWENGRIP labai gerai atlieka savo pareigas. Pasak gamintojo, tai turtingos sudėties lūpų balzamas, praturtintas aktyviais ingredinetais: sviestmedžio aliejumi, vitaminu E ir abrikosų aliejumi. Taip pas sudėtyje yra ‘maxi-lips’ kompleksas, kuris stimuliuoja kolageno ir hialurono rūgšties sintezę. Negaliu nepaminėti ir SPF15, kuris šiais laikais tapo jau ne malonus bonusas, o 'must have'. Manau privalau pasakyti savo nuomonę, balzamo įpakavimas plastikinis, baltas su auksinės spalvos logotipais, atrodo prabangiai, tuo pačiu ir neleidžia užmiršti, kad tai tiesiog lūpų balzamas. Aš įmečiau balzamą į savo rankinę ( kas nežino, mano rankinėje dažniausiai būna košė-makaliošė), raidės liko vietoje, pavadinimai nenusitrynė, tai labai geras ženklas ir kokybiškos pakuotės akivaizdus įrodymas. Balzamo konsistencija gana tiršta, tačiau nuo lūpų temperatūros balzamo ingridientai tirpsta ir puikiai drėkina lūpų odą. Iš pirmo žvilgsnio, balzamas turi suteikti atspalvio, tačiau to tikrai nėra.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad sąlyginai, balzamas labai geras, tačiau vertinant labai aukštą kainą (apie 11 EUR) aš jo pati nenusipirkčiau. Iš kitos pusės, labai drąsiai galiu sumokėti ir 30 už panašų Dior balzamą, išvados prašosi pačios, brandas ir vardas daro savo, o LÖWENGRIP ženklas kol kas nėra super populiarus Lietuvos rinkoje, todėl ir išlaidauti nesinori.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig