2017 m. spalio 14 d., šeštadienis

GlamGlow Plumprageous™ Metallic Lip Treatment Putlinamoji lūpų priežiūros priemonė


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau nėra lietaus, o tai reiškia, kad reikia greičiau suktis, gerti savo rytinę kavą, fotografuoti makiažą ir varyti į miestą fotosesijos. Šiandien mano planai grandioziniai, tik reikia visus suspėti. Pereiname prie aprašomos kosmetikos priemonės, labai seniai norėjau pati nusipirkti ir išbandyti GlamGlow Plumprageous™ lūpų blizgius, pagaliau metalinis atspalvis mano rankose ir aš pasiruošusi pasidalinti savo nuomone.







Plumprageous™ Metallic Lip Treatment

Putlinamoji lūpų priežiūros priemonė

Veikliosios medžiagos:

★ Maitinamasis mineralinis molis – ceolitas ir Maroko lavos molis
★ Hialurono rūgštis – intensyviai drėkina
★ Rambutano ekstraktas – atnaujina ir švelnina
★ Datulių ekstraktas – stabdo senėjimą
★ Saldymedžio šaknis – ramina ir paryškina natūralią lūpų spalvą
★ Vitaminai E ir C – antioksidantai
★ Stambiažiedžio kakavmedžio sviestas ir murumuru sviestas – drėkina
★ Žaliosios arbatos ir arbatos grybo ekstraktai – antioksidantai
★ Dipeptidai – suteikia lūpoms putlumo
★ Taukmedžių aliejus, puiklapių aliejus
★ Atalių aliejus, kokoso aliejus
★ Saulėgrąžų aliejus, Polinezinės gardenijos žiedų ekstraktas – maitina ir drėkina
★ Tripeptidai – putlesnės lūpos
★ Tamarindo ekstraktas


Kaina: 24,94 EUR

Kur pirkti: www.douglas.lt









Mano nuomonė:

Mano pasitikėjimas ir susižavėjimas GlamGlow veido priežiūros priemonėmis labai didelis, turiu kelias (drėkinančią ir giliai valančią) kaukes, beveik visus prausiklius ir jau du makiažo pagrindus. Tikrai nemaža kolekcija tam, kad sudaryti įspūdį. Taip, sutinku, kainos tikrai nėra labai mažos, tačiau kokybė verta kainos, o tai svarbiausiai, būtent to ir reikia iki pilno apsisprendimo pirkti GlamGlow. Pasakysiu nuoširdžiai, tik rankos nedaėjo pačiai nusipirkti jų garsiuosius lūpų blizgius, kurie putlina lūpas. Pagaliau naujas jų metalinis variantas yra mano rankose ir mes galime jį aptarti.
Ar man blizgesys patiko? Pats blizgesys net labai labai, įpakavimas pasirodė labai keistas ir nepatogus. Jau seniai nesu mačiusi tokių išskirtinių įpakavimų, t.y. paspaudi, jis atsisuka ir tada galima ištraukti aplikatorių. Pats aplikatorius silikoninis, mentelės formos. Kas man nepatiki? Pats sumanymas, nes jeigu blizgiu neužteko, norisi daugiau, reikia vėl uždaryti ir atidaryti. Visiškai nelogiška ir labai nepatogu. kitas dalykas, pirštų antspaudai, aš panaudojau blizgesį prieš fotografavimą kelis kartus, antspaudus buvo jau gana sunku valyti, kaip atrodo blizgesys dabar, aš net nenoriu sakyti, baisu. Ar yra pliusų? O taip, pati spalva tiesiog nereali, nude, su labai smulkiu shimeriu, kuris pasakiškai atrodo ant lūpų. Blizgesio konsistencija tiršta, tačiau jeigu padauginti produkto, jis tikrai bus ne ant lūpų, o ant jūsų dantų. Blizgesys maloniai šaldo lūpas, vizualiai jas didina ir suteikia spindesio. Rezultatas man labai labai patiko, todėl blizgesy paliko dvejopą nuomonę: nepatogus įpakavimas ir nuostabus produktas. Ar verta pirkti, spręsti tik Jums, bet aš surizikuočiau, nes kartais labai sunku atrasti tinkamos spalvos nude atspalvį.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig