2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

JANE IREDALE drėkinamoji makiažo bazė SMOOTH AFFAIR



Sveiki, mano brangieji, pati negaliu patikėti, kad iš pat ryto, kaip jau įprasta, sėdžiu ant sofos su kavos puodeliu ir rašau blogą, šiandien absoliučiai niekur nereikia, todėl galima pabaigti visus suplanuotus įrašus ir padaryti nuotraukas. Pradėsime nuo prabangaus JANE IREDALE makiažo pagrindo, kurį radau savo dovanų maišelyje po Povilo seminaro. 






Drėkinamoji makiažo bazė „Smooth Affair“ pasižymi jauninamuoju poveikiu, išlygina odos spalvą, sutraukia poras ir užtikrina odos spindesį.

Oda pamaitinama ir atrodo glotnesnė. Makiažo priemonės lengviau užtepamos ir ilgiau išsilaiko ant odos. Lengvas gaivus aromatas veikia tonizuojančiai.

Gaminio savybės:

greipfruto ekstraktas suteikia odai spindesio ir švytėjimo;

obuolių ekstraktas – natūralus antioksidantas, glotninantis odą ir padedantis palaikyti odos jaunatvinį elastingumą;

baltosios ir žaliosios arbatų ekstraktai ir bičių pienelis pasižymi jauninamuoju ir uždegimą slopinančiu poveikiu;

alijošiaus sultys gali padėti nuraminti sudirgintą odą;

dumblių ekstraktas jaunina ir tonizuoja odą, neleidžia jai išsausėti;

alyvų lapų ekstraktas skatina odos ląstelių atsinaujinimą;

sausmedžio ekstraktas veikai kaip antiseptinė medžiaga.

Neužkemša odos porų, nesukelia alergijos, patikrintas jautrinimas. Dermatologiškai ir kliniškai patikrintas produktas.

Kaina: 55,49 EUR

Kur pirkti: www.eurovaistine.lt







Mano nuomonė:

Savo nuostabai galiu pasakyti, kad niekada nesu bandžiusi nieko iš JANE IREDALE kosmetikos asortimento. Taip, prieš metus buvau gavus mini lūpų blizgesio ir pudros įpakavimus po makeup Lovers renginio, bet taip ir neišbandžiau. Esu girdėjus, kad vizažistai labai gerai vertina šios kompanijos miniralines pudras, bet kur makiažo pagrindas, o kur pudra, du skirtingi dalykai, tiesa? Aš esu labai didelė Smashbox makiažo pagrindų mylėtoja ir gerbėja, tačiau per Povilo seminarą išgirdau vieną dalyką, kurį norėjau pritaikyti savo makiažams. Patarimo esmė tokia: nenaudokite per daug silikoninių makiažo pagrindų darant makiažą, nes užtepus tokį, veidas nekvėpuoja, gali atsirasti spuogų, o svarbiausiai - makiažui skirtos priemonės nesusigeria ir 'guli' ant veido storu sluoksniu. Povilas rekomenduoja naudoti mineralinius, lengvus ir gerai drėkinančius makiažo pagrindus, būtent tai mane paskatino išbandyti JANE IREDALE drėkinamąjį makiažo pagrindą SMOOTH AFFAIR. Vertinant kainą, galiu pasakyti nuoširdžiai, labai labai brangiai. Jeigu tektų pirkti pačiai, tikrai nepirkčiau, grįžčiau prie Smashbox stendo. Nežiūrint į kosminę kainą, makiažo pagrindas man patiko, tiesą, niekada nenaudojau drėkinančių makiažo pagrindų, nes man vis atrodė, kad makiažo pagrindas turi būti tirštas ir labai silikoninis tam, kad makiažas dienos bėgyje išsilaikytų geriausiai. JANE IREDALE labai lengvas, gerai tepasi, nesubėga ir maloniai drėkina. Makiažas išsilaiko visą dieną, atrodo labai natūraliai ir galima užtepti net kelis pudros sluoksnius siekiant norimo maskavimo lygio,  kreminė pudra susigeria į odą taip, kaip žadėjo Povilas. Sakau nuoširdžiai, ačiū labai už žinias ir galimybę jas pritaikyti realiame gyvenime.







SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig