2017 m. spalio 27 d., penktadienis

Makiažas su UD


Kaip jau visi žinote, aš šiuo metu Rygoje, dalyvauju Riga Fashion Week, jeigu drabužių deriniai buvo apgalvoti iš anksto, tai apie makiažą pagalvojau paskutiniu momentu. Nors pati puikiai susitvarkau su šiuo klausimu, vistiek norisi keik pailsėti ir palikti savo darbą profesionalams. Labai apsidžiaugiau gavus UD kompanijos atstovų pasiūlymą ir iš karto sutikau, nors buvo labai baisu dėl to, kad kas ten žino, kaip su tais makiažais gali gautis. pasakysiu nuoširdžiai, gavosi tobulai, tiesiog tobulai.

Taip atrodo Urban Decay salė Galerija Centers parduotuvėje, violetinė siena tiesiog užvaldė mano širdį, reikia skubiai tokios namo.


Aš apsukau porą ratų pro visas turimas UD naujienas





Aš esu girdėjus apie stebuklingą naują UD Troublemaker blakstienų tušą, tačiau tik dabar jį išbandžiau. Kaip jau žinote, nemėgstu klijuoti dirbti blakstienų, su šiuo tušu to daryti ir nereikės, mano blakstienos visą dieną buvo tiesiog tobulos.



Noriu pasakyti "Ačiū" UD vizažistei Laurai, mano makiažas atrodė tiesiog stulbinamai. Aš pastoviai sakau, reikia į savo gyvenimą įnešti daugiau spalvų ir atspalvių, UD tai violetinės spalvos bomba ir išskirtinė filosofija. Aš jau tiksliai žinojau, kad mano akių makiažas bus violetinis, ryškus ir spalviškai priderintas prie mano suknelės ir beretės.


Kosmetikos priemonių sąrašas:

Naked Skin Shapeshifter (kontūravimas ir higlighteris)
UD Afterglow 8-Hour Powder Blush (spalva Bittersweet)


Akių makiažas:
UD Glide-On Eye Pencil (spalva Vice ir Zero)
UD Eyeshadow (spalvos Tonic, Psychedelic Sister)

Lūpos:





Šiandien manęs laukia dar vienas makiažas, tačiau mano drabužių derinukas jau nebe toks romantiškas, o visai kitoks, agresyvus ir provokuojantis.













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig