2017 m. spalio 30 d., pirmadienis

YSL Vernis á Lèvres Vinyl Cream (spalva Nr. 403 - Rose Happening)


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau aš namuose ir galiu vėl sėdint ant savo mėgstamos sofos rašyti blogą ir gerti kavą. Planavau daug, tačiau renginių ir susitikimų su dizaineriais buvo kaip niekada daug, todėl planus ir blogo rašymą teko kiek atidėti. Šiandien savaitės anonsas neplanuojamas, nes Rygoje nieko nepirkau, o pašte dar nebuvau. Per šią savaitę pasistengsiu papasakoti apie RigaFashionWeek renginius ir aptarti jau išbandytas kosmetikos priemones. Pradėsime nuo YSL Vinyl Cream lūpų lako.



Vernis á Lèvres Vinyl Cream
Skysti lūpų dažai
Ilgai išliekantys skystieji lūpų dažai, kurie suteikia lūpoms ypatingo blizgesio, gerai išlaiko spalvą bei puoselėja jas.
Vinyl Cream pasižymi ilgai išliekančia malonia tekstūra ir nepakartojamu spindesiu. Deimanto formos aplikatorius padeda tolygiai padengti lūpas pirmuoju potėpiu. Kreminė šių lūpų dažų tekstūra išlieka net 10 valandų ir suteikia lūpoms reikalingą komfortą visos dienos metu – nepriekaištingai atrodančios lūpos visą dieną!
Talpa: 5,5ml
Kur pirkti: www.douglas.lt






Mano nuomonė:

Nežinau kodėl, bet nuoširdžiai galvojau, kad jau seniai parašiau atsiliepimą apie šį nuostabų YSL lūpų laką. Jaučiu, mano džiaugsmas buvo toks didelis, juk ne kiekvieną dieną gamintojas siunčia tau vardinį blizgį, juolab, reikia prisiminti, kad tai YSL, kad aš visiškai užmiršau apie viską. Praėjo metai ir pagaliau atsiliepimas mano bloge. Šnekant apie YSL kosmetikos priemones noriu pasakyti, kad tai išskirtinumas ir prabanga, tai nuostabūs blakstienų tušai ir klasikinės raudonos spalvos lūpų dažai, ką jau šnekėti apie Opium kvepalų šeimą. YSL Vernis á Lèvres Vinyl Cream vilioja savo stilingu ir klasikiniu juodu įpakavimu, labai patogiu aplikatoriumi ir spalvų įvairove. Lako konsistencija kreminė, labai maloni, išsilaiko ant lūpų gana ilgai ir nepraranda savo blizgesio ir vynilo efekto. Labai didelis pliusas, kad lako formulė nesausina lūpų. Mano turimas atspalvis Rose Happening labai švelnus, tarp rožinio ir šilko oranžinio. Ar rekomenduonju? Jeigu norite palepinti save, privalote tai padaryti, bet kokia YSL kosmetikos priemonė tampa kosmetikos staliuko puošmena.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig