2017 m. spalio 31 d., antradienis

Riga Fashion week: Tallink Hotel Riga



Geros dienos, mano brangieji, šiandien aš kaip niekada vėlai prisėdau prie blogo rašymo, susikaupė labai daug reikalų ir darbų kuriuos reikėjo skubiai padaryti, bet geriau vėliau, negu niekada. Šiandien mes pašnekėsime apie Tallink Hotel Riga, kur aš apsistojau per Riga Fashion Week. Man labai patiko, todėl skubu pasidalinti savo nuomonė su Jumis.

Tikriausiai jau ne kartą sakiau, kad dievinu Rygą, pasitaikius bet kokiai galimybei skubu ten važiuoti. Atrodo, tik 4 valandos kelio, o ten visai kitoks gyvenimas. Riga Fashion Week organizatoriai labai rūpinasi savo svečiais, todėl su dideliu malonumu noriu papasakoti savo įspūdžius apie Tallink Hotel Riga. Man jau teko apsistoti Taline Tallink viešbutyje, kokybė ir viešbučio klasė tikrai atitinka keturias žvaigždutes.
Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kas man yra svarbu. Svarbiausias aspektas man yra lokacija, viešbutis turi būti Rygos centre tam, kad aš galėčiau būti nepriklausoma nuo organizatorių ir vairuotojų, galėčiau pati pasiekti ir nueiti iš taško A iki taško B pėsčiomis. Iš vienos pusės Ryga atrodo labai didelė, tačiau ji labai labai maža, visos mano lankytinos ir 'must have' vietos buvo 10-20 minučių pėsčiomis kelio. Tai kodėl gi ne? Todėl ir sakau, pirmoje vietoje lokacija, antroje patogumas. Tallink Hotel Riga randasi beveik prie stoties, šalia daug maisto, drabužių parduotuvių, bet restoranų. Labai patiko tai, kad viešbutis buvo pilnas, tačiau jokio triukšmo aš negirdėjau. Negaliu nepaminėti labai gražaus ir stilingo interjero, nuostabaus maisto per pusryčius (pamatysite nuotraukose, per pusryčius siūloma net Morning Mary).



Mano kambarys buvo trečiame aukšte, liftai veikia labai gerai (jų net 3), todėl laukti ilgai nereikia. Kambarys buvo su dviem lovom, kurias aš sustūmiau ir gavau vieną didelę. Labiausiai patiko stilingas vonios kambarys ir galingas plaukų džiovintuvas (kas man buvo svarbu), bei padidinamasis veidrodys. Tada aš dar nežinojau, kad mano makiažais rūpinsis UD merginos, aš tikėjausi daryti juos pati. Kambaryje buvo virdulys su kavos ir arbatos rinkiniu. Pasakysiu nuoširdžiai, aš net neturėjau laiko kavai ir arbatai, visos dienos buvo suplanuotos iki minutės, o vakare aš jau norėjau šventos ramybės. Mano langai buvo į Stockmann pusę, triukšmo aš negirdėjau. Merginos, kurios gyveno kituose kambariuose sakė, kad langai neatsidaro. Ar jų atidaryti nebandžiau, kambaryje puikiai veikė šildymo ir kondicionavimo sistema, plius buvo pajungtas grindų šildymas vonioje.










Prieš važiuojant, aš spėjau pagooglinti, kad viešbutyje siūlomi pusryčiai, pasirinkimas labai didelis, tačiau tokio didelio, aš tikrai nesitikėjau. Pirmą kartą per pusryčius matau saldžius blynelius su varške, varškės apkepą ir skanią silkę, bei marinuotą lašišą. Dažniausiai silkė būna man neskani (ji kaip ir lašiša būna sūdyta, aš tokios nemėgstu). Nustebau pamačius gluten free duoną, logiška, pagalvota apie visus viešbučio svečius. Pasakysiu nuoširdžiai, alkanais tikrai neliksite, man pilnai užtekdavo papusryčiauti ir pavakrieniauti. Merginos sakė, kad viešbutyje nuostabūs verslo pietus, bet aš jau į juos nespėdavau, plius suknelės buvo paimtos iš dizainerių, o jos pamažintos, tai pietūs buvo tikrai nenumatyti.
















Pabaigai noriu pridurti, kad viešbutyje buvo sauna, kuria buvo galima naudotis iš ryto nemokamai, taip pat buvo siūloma ir treniruoklių salė.
Mano keturios dienos Rygoje prabėgo labai greitai, ačiū labai ogranizatorimas už nuostabių viešbutį, o viešbučio personalui už rūpesnį ir malonų laiką.

Labai rekomenduoju Tallink Hotel Riga, tai labai gera kokybę už sąlyginai nedidelę kainą su gera ir patogia miesto lokacija.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig