2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos


Labas rytas, mano brangieji, nepatikėsite, kokius grandiozinius planus turėjau vakar dienai. Bet planai vienas dalykas, o realybė visai kas kita. Nuostabu, kad spėjau iš pat ryto padaryti nuotraukas (nes oras tiesiog buvo skirtas fotografavimui namuose, pavyko įamžinti ir kvepalus, ir naujienas, ir makiažą). Vakare jau pajaučiau pirmus peršalimo simptomus, todėl skubiai gėriau vaistus ir aviečių arbata, nes nuo trečiadienio aš jau planuoju būti Rygoje, todėl reikia skubiai gydytis.

Kaip ir sakau, nuo trečiadienio iki sekmadienio aš būsiu Rygoje, pasakosiu apie naujas kolekcijas, apie viešbutį, apie Rygos senamiestį, apie drabužių derinukus ir kosmetinę su savimi, o taip pat apie dizainerius, madingas tendencijas ir eisime kartu į backstage. Wow, laukiu nesulaukiu....


Tik pasibaigė True Match L'oreal skysta pudra, gavau šios linijos maskuoklius ir mineralines pudras testavimui. Nežinau, bet norisi prie viso to nusipirkti mėgstamos kreminės pudros dar vieną buteliuką, tuo labiau mačiau Drogas gerą akciją.


Tai tas atvejis, kai užsakinėji vieną dalyką plaukų priežiūrai, gauni  mėginuką ir įsimyli po pirmo panaudojimo. Aš nesu labai didelė Kerastase gerbėja, tačiau Keratine Thermique man labai labai patiko.



Nepatikėsite, tačiau pagaliau sutvarkiau mūsų su Egidijumi makiažo nuotraukas, įrašas bloge bus jau šiandien.


Nuoširdžiai nustebau, kai supratau, kad bloge nėra įrašo apie YSL VINYL Cream. Kodėl? Pati nežinau


Kaip ir žadėjau, šnekėsime apie Vichy Slow Age paakių kremą



Dėl naujo Dior nagų lako aš net nuėmiau savo gelinį lakavimą


Pagaliau, pagaliau pavyko nufotografuoti praeito mėnesio geriausias kosmetikos priemones, turiu vilties padaryti kosmetinės su savimi nuotraukas, nes pačiai įdomu, ar pasikeitė prioritetai palyginant su praeitu sezonu.



Kaip ir žadėjau, aptarsime Cartier kvepalus



Naujienos:

Ačiū labai atstovams už nuostabias Dior kompanijos naujienas, kvepalai ir lūpų blizgesys patiko labiausiai. Nuotraukos daugumos naujienų jau padarytos, todėl laukite atsiliepimų bloge.


Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig