2017 m. spalio 23 d., pirmadienis

Smashbox L.A. Lights Blush & Highlight Palette (spalva Culver City Coral)


Pasakysiu nuoširdžiai, dievinu Smashbox paletes. Turiu kelias: kontūravimo, higlighterių, dabar jau ir skaistalų. Nusivilti neteko, nes geresnės priemonės, nei Smashbox, surasti sunku. Pasakysiu daugiau, tai meilė nuo pirmo prisilietimo. Apie skaistalus norėjau pasakoti vakar, tačiau peršalau ir nesugebėjau pabaigti suplanuoto įrašo. Gal ir gerai? Nes nusprendžiau skaistalus panaudoti akių makiažui.





Skaistalai
Su šia itin gražia palete mūsų Los Andželo fotostudijos profesionalai atneša saulę į filmavimo aikštelę. Dviejų toninių atspalvių ilgai išliekantys, gausiai pigmentuoti skaistalai suporuoti su idealiai parinktu, švytėjimą suteikiančia pudra. Kartu jie sukuria natūraliai sklindančią šviesą, oda atrodo spinduliuojanti, tarsi apšviesta vakarinės pakrantės spindesiu. Išryškinkite veido formas ir pritaikykite rožinį atspalvį bet kokiai progai ar metų laikui.
Kaina: 33,95 EUR
Kur pirkti: www.douglas.lt









Mano nuomonė:

Kai aš išbandžiau šiuos skaistalus ant rankos, supratau vieną dalyką, juos geriausiai naudoti vietoje šešėlių. Aišku, makiažas ne kiekvienai dienai, bet būtent tokį variantą aš jau seniai norėjau išbandyti, tik tinkamų spalvų nebuvo. Tikrai nepagalvokite, kad akių makiažui buvo naudojami tik Smashbox skaistalai, ne, buvo naudojasi ir kiek ryškesni raudonos spalvos šešėliai, ir bordo, ir juodos spalvos šešėliai. Kas man patiko labiausiai: skaistalai labai pudriniai, intensyvumą galima reguliuoti nuo super ryškaus (kaip ant akių) iki labai švelnaus (ant skruostų). Gamintojas siūlo kelių atspalvių skaistalų paletės, aš turiu  Culver City Coral atspalvius, man labai patinka. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, nuoširdžiai labai labai patinka.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig