2017 m. spalio 24 d., antradienis

Makiažas su NYX PROFESSIONAL MAKEUP


Labas rytas, mano brangieji, šiandien apie NYX PROFESSIONAL MAKEUP makiažo priemones, kurios tinka merginos ir moterims 30+  amžiaus, plius mano pažintis su Egidijumi. Kaip aš jau sakiau, makiažo miestas kaip kunigas, žino apie jus viską, jo galima pasitikėti, jis supranta ko tiksliai jus norite ir matė jus ne vieną kartą be kosmetikos. Juokauju, tačiau dalis tiesios tame yra. Praeitą antradienį mes skubėjome į Kauną (būtent ten dirba Egidijus), buvo tiesioginė transliacija per facebooką (aš manau galite pasižiūrėti pilną įrašą ir paklausyti apie ką plepėjome su Egidijumi, ką spėjome aptarti ir kokiomis nuotaikomis gyvename) , o aš šiandien pasistengsiu papasakoti apie naudojamas priemones ir duoti kelis patarimus iš savo pusės.



Nežinau kodėl, bet susidaro nuomonė, kad NYX PROFESSIONAL MAKEUP kosmetika spirta paaugliams. Taip, sutinku, jeigu reikia crazy spalvos lūpų dažo, aš irgi iš karto galvoju apie NYX PROFESSIONAL MAKEUP. Iš kitos pusės, parduotuvėje galima atrasti labai daug skirtingų atspalvių, tekstūrų, konsistencijų, kurios tinka bet kokio amžiaus grupėms. Aš esu mados ir grožio blogerė, todėl spalvų bijoti negaliu sau leisti, galiu dažyti lūpas tiek nude, tiek raudonai, tiek ryškiai mėlynai. Kodėl ne, gyvenimas tik vienas, express yourself. 
Oh, kaip aš puikiai suprantu merginas, kurios negali sau leisti ryškių spalvų, kurios nori tik pabrėžti savo veido bruožus nieko nekeičiant. Būtent todėl ir nusprendžiau pašnekėti apie makiažą moterims 30+, o man į pagalbą atskubėjo Egidijus. 
Kaip sako Egidijus: "Moterys gražios be makiažo, makiažo galia padėta išryškinti ir pabrėžti gražiausius veido bruožus, o taip pat suteikti pasitikėjimo savimi". Sutinkate? Ar manau, kad makiažas turi būti saikingas, net darant proginį, jis neturi būti labai ryškus ir iššaukiantis.

Labai svarbu pradėti makiažą nuo veido valymo ir paruošimo, Egidijus naudoja tobulą   NYX PROFESSIONAL MAKEUP Hydratouch aliejuką. Labai gaila, kad šio gėrio nėra parduotuvėje Lietuvoje, todėl savo įpakavimą aš nusipirkau iš internetinės parduotuvės.

Aš tikriausiai surašysiu punktais Egidijaus rekomendacijas darant makiažą:

Prieš darant makiažą gerai pamaitinti lūpas (naudoti riebesnės tekstūros lūpų balzamą);
Jeigu darome ryškų akių makiažą, būtent nuo jo ir pradėti;
Vietoje akių bazės Egidijus naudoja NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD maskuoklius (taip geriau maskuoti paakių zonos trūkumus ir kapiliarus, o naudojamų šešėlių spalvos atrodo ryškiau);
Nereikia bijoti blizgių šešėlių, jie pagyvina makiažą (logiška, kad tai turi būti šampano, dramblio kaulo arba nude spalvos šešėliai);
Priklijuojamos blakstienos atveria žvilgsnį ir suteikia veidui išskirtinumo (svarbu neužmiršti nudažyti savo turimas apatines ir viršutines blakstienas, taip makiažas atrodys natūraliau);
Mano makiažui Egidijus nenaudoja kreminio kontūravimo, tik tai pudrinį;
Reikia neužmiršti apie antakius, jie turi būti taisyklingos formos ir įrėminti veidą;
Baltos spalvos pieštukas paryškina apatine akies liniją ir vizualiai padidina akis (aš dažniausiai naudojau tik juodos spalvos pieštukus, kurie vizualiai mažina akis);
Labai svarbu užfiksuoti makiažą naudojant birią arba kompaktinę pudrą, Egidijus naudoja mano mėgstamą NOFILTER, ji suteikia veidui lengvo švytėjimo efekto.










tradiciškai veidas be makiažo


Su makiažu. Ką noriu pasakyti, negaliu atsižiūrėti savo tobulų antakių, mano veidas atrodo dar jaunatviškiau nors makiažas vakarinis ir priklijuotos blakstienos. Pati negaliu patikėti, man beveik 34, o atrodau lyg būtų 25 ;-)))) Aš manau tai paslaptinga Egidijaus makiažo galia (daugiau informacijos apie Egidijų ir jo makiažus rasite čia)


Ačiū labai už puikų laiką kartu, šiltą sutikimą ir tavo carizmą, Tu esi nuostabus, o NYX PROFESSIONAL MAKEUP kosmetika padeda tiesiog paryškinti mūsų gražiausius veido bruožus, juk tai ne kosmetika apie kosmetika, tai kosmetika apie žmones. ;-)














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig