2017 m. spalio 24 d., antradienis

VICHY paakių kremas SLOW AGE



Kol aš dar neprisigėriau vaistų nuo peršalimo ir galiu blaiviai mąstyti, stengiuosi parašyti kaip įmanoma daugiau įrašų ir suredaguoti nuotraukas. Aš manau šiandien atėjo eilė aptarti VICHY  SLOW AGE paakių kremą, kuris kovoja su visomis problemos paakių zonoje (paburkimai, juodi ratilai, raukšlės ir t.t.)




Paakių oda yra ypač jautri ir pažeidžiama, ją labiau veikia aplinkos faktoriai, nuovargis ir stresas. Stipraus poveikio kremas padeda sumažinti paburkimus, patamsėjusius paakius, raukšles, suglebimą. Sukurta naudojant antioksidacinį baikaliną, iš probiotikų išgaunamą Bifidus, mineralizuojantį terminį „Vichy“ vandenį, ginkmedžio lapų ekstraktą ir kofeiną. Rezultatas: akimirksniu oda aplink akis atrodo labiau sudrėkinta ir švelnesnė; diena po dienos tampa lygesnė ir šviesesnė. Išbandyta prižiūrint dermatologams ir oftalmologams. Tinka jautrioms akims. Hipoalerginis. Sudėtyje nėra parabenų ir kvėpiklių.




Mano nuomonė:

Aš esu labai didelė Vichy SLOW AGE veido priežiūros priemonių gerbėja, savo turimą serumą naudoju su dideliu malonumu. Be galo apsidžiaugiau gavus testavimui veido kremą sausai ir jautriai odai, bei paakių kremą. Ne, kol kas veido kremo dar neišbandžiau, mano kosmetinėje per daug pradarytų priemonių, todėl atidaryti dar vieno buteliuko visai nesinori, juolab, kad veido kremas skirtas sausai odai, teks palaukti šalnų arba įsibėgėjusio šilumos sezono. Būtent tada mano veido oda iš mišrios tampa sausa, nosies ir lūpų zona pradeda šerpetoti ir reikalauti papildomos stipresnės priežiūros, daugiau maitinimo ir drėkinamųjų kaukių naudojimo). 
Galiu pasakyti iš karto, Vichy SLOW AGE paakių kremas labai lengvos ir nesvarios tekstūros, akimirksniu atgaivina paakių zoną, suteikia drėkinimo ir skaistinimo efektą (aš makiažams naudoju stipresnius maskuoklius, todėl paakių zonos drėkinimas tapo mano 'must have' ritualu). Noriu pridurti, kad SLOW AGE paakių kremas tinka net labai jautrioms akims, todėl galima naudoti drąsiai.
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, manau tai puiki vaistinėje parduodama naujiena iš Vichy.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig