2017 m. spalio 9 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir naujienos



Ką tik grįžau iš susitikimų, nuoširdžiai ilgai galvojau, nuo ko pradėti darbus? Nuo fotografavimo, naujų įrašų paskelbimo, nuotraukų tvarkymo, spaudos pranešimų rašymo  ar nuo savaitės anonso. Turint normalų darbą, reikia išmokti planuoti savo darbą, jau tiek daug laiko blogui skirti tiesiog neįmanoma, nors ir labai noriu, bet nuoširdžiai negaliu. Vis dar bandau išlaikyti savo įprastą bloginimo tempą, bet man vis nepavyksta pabaigti visų suplanuotų darbų, gal rimtai, reikia mažiau planuoti ir dar mažiau 'parintis' dėl to? Esu labai pareigingas žmogus, jeigu jau pažadėjau, turiu padaryti, bet kaip? Paroje tik 24 valandos, o kur dar miegas, šeima, asmeniniai dalykai. Vienu žodžiu, vis bandau surasti kompromisą, tačiau to padaryti vis neišeina. Ar pergyvenu? labai labai, man atrodo, visas įprastas gyvenimo ritmas griūna.


Savaitės planas toks:

Labai noriu papasakoti apie geriausias praeito mėnesio kosmetikos priemones, tik nuotraukos dar nepadarytos. Jau tamsų, paliekam šį darbą trečiadieniui, nes rytoj iš pat ryto vėl susitikimai.


Šios savaitės atradimas Inglot kosmetika. Esmė ne tame, kad niekada nieko nebandžiau, esmė tame, kad vis tos priemonės buvo kažkokios iš serijos 'nelabai', 'nepatinka', 'neturiu nuomonės'. Penktadienio vakare ėjau į laidos filmavimą, o prieš tai makiažą darė Inglot merginos, pabaigoje gavau maišiuką su testeriais. Testeriais ir mėginukais manęs jau nenustebinsi, tačiau Inglot kosmetikai tai padaryti pavyko, nuostabūs šešėliai apie kuriuos šnekėsime jau netrukus, nes nenustoju dažytis būtent jais.


Mano kosmetinėje MAC papildymas, negaliu atsidžiaugti, kad mano rankose dar vienas limituoto leidimo Nicki Minaj lūpų dažas


Jeigu reikėtų išsirinkti geriausias kontūravimo ir higlighterių paletės, tai be jokios abejonės būtų Smashbox, kaip su skaistalais? Sužinosite jau netrukus

Šildymo sezono pradžia reiškia tik vieną, reikia labiau rūpintis lūpų odą, todėl aptarsime lūpų balzamą


Tik tai Maženos dėka nusprendžiau išbandyti Jane Iredade makiažo pagrindą, nuoširdžiai, labai patiko.



Naujienos:


MAC papildymas



GlamGlow matinis makiažo pagrindas ir lūpų balzamas su atspalviu


Kiehl's drėkinamasis veido kremas ir veido prausiklis



NYX makiažo pagrindai




Tokia planuojama mano savaitė,

Ačiū, kad skaitote,














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig