2017 m. lapkričio 8 d., trečiadienis

6. Septembris bridal boutique (Riga Fashion Week)


Kodėl man labai patinka Ryga? Nes tai ne tik nuostabus, gražus, bei madingas miestas, nes čia dizaineriai ir madingų drabužių butikai labai pasiekiami kiekvienam iš mūsų. Prisipažinsiu, labai ilgai stebėjau Katya Katya London kolekcijos drabužius, tačiau manau kiekviena iš mūsų nori nors vienai akimirkai tapti princese ir pasimatuoti tobuliausias sukneles. Būkime realistais, ne tik pasimatuoti, bet ir įsigyti, būtent todėl aš skubėjau į 6. Septembris bridal boutique Rygos Senamiestyje, juk iš karto po pasirodymo visa kolekcija nukeliavo būtent ten.


6. Septembris bridal boutique randasi pačiame Rygos centre, čia daug vestuvinių suknelių, tačiau mano tikslas Katya Katya London proginės suknelės. Tiesą sakant, aš jau tiksliai žinojau, kokias sukneles noriu pasimatuoti, o kokia išsirinksiu Riga Fashion week paskutiniam vakarui. Bet apie viską iš eilės. Kviečiu į virtualią kelionę, manau tikrai pamatysite įdomius ir dėmesio vertus modelius.


Dėl Katya Katya London suknelių svaigsta ne tik visa Ryga, bet ir kiti dideli miestai. Visai neseniai šios talentingos dizainerės butikas atsidarė Londone.



Grįžtant prie naujos Spring/Summer kolekcijos, kuri buvo pristatyta per Riga Fashion week noriu pasakyti, kad spalvos ir modeliai visai neįprasti. Aš niekada nesu mačius šio dizainerio kolekcijoje tokių nuostabių vasarinių suknelių: raudonų, mėlynų ir baltų. Suknelės tinka ne tik ypatingai progai, bet ir kiekvienai dienai prie jūros. Sutikime, tik jūsų diena turi būti kiek prabangesnė. Prie kiekvienos suknelės pateikta kaina, aš negaliu pasakyti, kad jos labai jau didelės, viskas kaip ir turi būti. Sukneles galima pamatyti ir pasimatuoti 6. Septembris bridal boutique, o ten užsakyti savo dydžio. Noriu priminti, kad čia sukneles galima ir išnuomoti. 














1 variantas:

Aš puikiai žinojau, kad noriu baltai-raudonos suknelės, ji tiesiog tobula. Taip gražiai ir prabangiai aš jau neatrodžiau labai seniai. Ech, kur buvo 6. Septembris bridal boutique kai buvo mano vestuves, tikrai nusipirkčiau suknelę būtent čia. 






2 variantas:

Štai ir antrasis variantas, kurį aš pasirinkau vakarui. Suknelė nėra ilga (kas man buvo aktualu), prabangi ir atrodė labai skoningai.


3 variantas:

Mano svajonių suknelė juoda, gipiurinė su raudonos spalvos detalėmis. Jaučiuosi kaip Femelle Fatale, ne kaip kitaip. Aš jau sprendžiu, kokia suknelę užsakyti ypatingai progai, nes supratau tik vien1, mano drabužinėje viena iš tokių gražuolių būti privalo.



O kuris variantas patiko Jums?

Tiesa, labai rekomenduoju apsilankyti 6. Septembris bridal boutique, nuostabus aptarnavimas, išskirtinis dėmesys klientui ir visų norų išpildymas.




















SHARE:

2 komentarai

  1. Sveiki, gal galite pakomentuoti ar atitinka suknelių dydžiai ir kokios kainos. Dėkoju.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, mano suknelių dydžiai M, bet aš manau, reikia rašyti į saloną ir klausti tiesiogiai. Čia yra dizainerio kurtos suknelės, su dydžiais būna staigmenų. Salono kontaktas info@septembris.lv

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig