2017 m. lapkričio 21 d., antradienis

Naujienos


Gero vakaro, mano brangieji, antradienio vakaras jau nelabai skirtas savaitės anonsui, tačiau apie naujienas pašnekėti galima. Užgriuvo tiek darbų, kad aš vos vos bandau atsigauti ir sudėlioti blogo įrašus, tačiau planuoti nieko neišeina. Turiu labai daug susitikimų ir nenumatytų darbų, o savaitgalį planuoju keliauti į Rygą švęsti gimtadienio. prieš tai reikia dar sutvarkyti visas nuotraukas, nes pagrindinio ir top gimtadienio įrašo nuotraukos jau padarytos, šnekėsime apie pasitikėjimą savimi ir meilę savo kūnui. 
Grįžtant prie praeitos savaitės naujienų, atkeliavo Maybelline SuperStay kreminės ir kompaktinės pudros. Negaliu pasakyti, kad man labai labai patiko, pudros tikrai neblogos, maskuoja gerai, spalvą sau tinkamą atradau, panaudosim ilgiau, pažiūrėsim.



Smashbox makiažo pagrindai vieni iš mano mėgstamiausių, jie tikrai tobuli ir verti kiekvieno sumokėto cento. Man labiausiai patiko matiškumo suteikiantis pieštukas, užtepiau ant T zonos ir veidas visą dieną atrodė tobulai. Aš jau padariau nuotraukas, todėl atsiliepimas bloge bus jau netrukus.


Pasibaigė mano gelinio lako nuemėjas, pasinaudojau nuolaidą ir nusipirkau pati viską, ką matote nuotraukoje. Niekada negalvojau, kad darytis gelinius nagus namuose taip lengva ir paprasta, jau nebe įsivaizduoju savo gyvenimo be jų. Taip smagu išvaikščiuoti su bordo spalvos laku kelias savaites.


Make up store Wonder Powder, mano atspalvis labai gražus, švelniai rožinis. Nuotraukos jau padarytos, beliko parašyti atsiliepimą.



Savaitgalį Oze (nežinojau kur ir bėgti, ar į The Makeup Lovers renginį ar į išpardavimą) buvo išpardavimas, jau seniai žinojau, kad noriu nusipirkti Intimissimi kelis apatinių komplektus. Perkant už 70 EUR ir daugiau, kvepalų kaina vos 10 EUR. Aš išsirinkau labai saldų pudrinį aromatą, man labai patinka, nesitikėjau, kad šitie kvepalai taip ilgai išsilaiko.


Pabaigai Inglot, irg pirkau OZE su nuolaida. Pasakojau, kad kai man darė makiažą su Inglot, įsidėmėjau kelias makiažo priemones, kurias norėjau turėti savo kosmetinėje: Inglot kreminė pudra HD ir Inglot biri pudra. Pasakyta, padaryta.




Tokios naujienos papildė mano kosmetinę praeitą savaitę. Šią savaitę laukiami tik drabužiai ir aksesuarai, apie kuriuos papasakosiu jau netrukus.

Gero ir ramaus vakaro,






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig