2018 m. sausio 5 d., penktadienis

Camouflage Pattern


Atėjo laikas pagaliau paskelbti paskutinį praeitų metų madingą derinį. Jis buvo fotografuotas dar rudenį, kai buvo gana šilta, vis galvojau, skelbti ar ne, nes pilnai nebuvo patenkinta savo figūra. dabar žiūriu į nuotraukas ir suprantu, visos mes gražios, nereikia pasiduoti kvailiems stereotipams. Taip, aš pasidaviau jau seniai, pradėjau maitintis sveikai, valgau tik labai kokybišką maistą ir žalias salotas, nevalgu duonos, makaronų ir visų miltinių patiekalų, geriu sveikus kokteilius ir jaučiuosi labai laiminga. Kodėl laiminga? Nes pagaliau mano drabužių dydis tapo 36, anksčiau turėtas pilvukas dingo be žinios, tapo labai lengva ir atsirado daug energijos. Aš manau, apie teisingą svorio metimą ir subalansuotą mitybą mes su jumis pašnekėsime (tiesiog negaliu nepasidžiaugti žiūrint senas nuotraukas), o dabar jūsų dėmesiui klasikinė khaki spalva ir Camouflage raštas.



Nežinau, kaip Jūs, mano brangieji, o khaki spalva viena iš mano mėgstamiausių. Šiais metais bus madinga violetinė, patikėkite, turiu jau aukštakulnius, nagų laką ir suknelė, kaip sunkiai derinama, OMG, gal dar įpročio ir spalvos suvokimo nėra. Khaki spalva man tinka prie visų įmanomų atspalvių: juodo, rudo, pilko, geltono ir garstyčių. Būtent todėl šį spalvą ir lieka mano drabužinėje nepriklausomai nuo mados, juk madingi deriniai vienas dalykas, o realus gyvenimas, visai kas kita....









Striukė - H&M
Palaidinė- RESERVED
Aukštakulniai - RESERVED
Kelnės - ZARA
Rankinė - New Yorker












SHARE:

3 komentarai

  1. Sveika 😊. Kada pirkote kamufliazine maikute, nes praeita savaite neradau Reserved 😔. Taip patiko, lekiau pirkti, bet deja... Aplamai, labai grazus derinys!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai buvo gal pavasario kolekcijos ispardavimas ;-) nes as vasarą ją jau turėjau. Pirkau labai pigiai, mokėjau kokius 4-6 EUR.

      Panaikinti
  2. Ačiū, nuraminote, nebeieškosiu :D
    P.S. (jei sugalvosit parduot, žinot, kam siūlyt ;)))

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig