2018 m. vasario 11 d., sekmadienis

CARTIER L'ENVOL DE CARTIER Purškiamas kvapusis vanduo


Gero sekmadienio, mano brangieji, šiandien atsikėliau labai anksti, nes noriu pagaliau įamžinti suplanuotą makiažą, plius reikia padaryti kelias gundančias nuotraukas į Instagam Valentino dienos proga. Ką veikti nuoširdžiai turiu, bet esu be galo laiminga, manau kiekvienam iš mūsų privalo patikti tai, ką darome, tik tada mes tai darysime tobulai. Šiandien mano pasakojimas vėl apie kvepalus, naujienų daug, bet išbandyti viskuo nespėju, o su kvepalais viskas kur kas paprasčiau.







Kilk aukštai, išlaisvink savo sielą... Tai yra L’ENVOL DE CARTIER aromato vyrams esmė. 
Salsvas gvajoko medienos kvapas šiam dieviškam aromatui suteikia išskirtinumo - būtent tai, kas nepažįstama yra L’ENVOL DE CARTIER aromato stiprybė. 
Šiam gyvybingumo prisotintam medžio nektarui Mathilde Laurent suteikia sodrumo tarsi šydu ore besiplaikstančiu muskusu. Šis lengvas ir it vaivorykštė besikeičiantis aromatas sužavi savo tyrumu. Protarpiais juntama pačulių nata sujaukia mintis ir verčia veikti - staiga apima jausmas, kad taip lengva pakilti į orą!

Kur pirkti: Kristiana








Mano nuomonė:

Jeigu aš galiu drąsiai pirkti vyriškus marškinius, lietpalčius ir vintažinius džinsus, manau naudoti vyriškus kvepalus tikrai nėra kažkoks nusikaltimas. Juolab, kad dauguma kompanijų išleidžia unisex tipo kvepalus, kurie tinka tiek merginoms, tiek vyrams. Aš jau nešneku apie nišinius kvapus, kur ant kiekvieno kūno kvapas skleidžiasi visiškai kitaip. Mano rankose labai seniai atsidūrė šie nuostabus kvepalai, jeigu klasikinė Pantera man per saldi ir labai moteriška,  CARTIER L'ENVOL DE CARTIER mano aromatas. Kartus, vyriškas,  stiprus, priminantis laisvę ir orą. Idealiai tinka prie juodos spalvos klasikinio kostiumo, tai rafinuoto vyro, kuris žino savo vertę, aromatas. Ar jį gali naudoti merginos? Aš manau, mūsų gyvenime jau seniai nėra griežtų linijų ir kvailų taisyklių, kas ką gali ir kas ko negali. Man labai patinka, aš naudoju, nes tokios šiltos ir nuostabios medienos ant savo kūno seniai nejaučiau, pridėkite medu po skonį ir ambros aromatą. Po kelių minučių aš mediena silpnėja, vyriškas saldumas (jeigu merginos skirtuose kvepaluose už saldumą dažniausiai atsako tonkos pupelės, vyrų kvepaluose tai - ambra, vetiveris ir medus). Oh, tai vienas iš tobuliausių aromatų, o koks nuostabus kvepalų buteliukas, net mano mažiukas atrodo išskirtinai.
Merginos, Valentino diena tikrai ne už kalnų, nedovanokite vyrams Chanel, dovanokite išskirtinumą.


PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig