2018 m. vasario 10 d., šeštadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP naujienos


Labas rytas, mano brangieji, prieš kelias dienas buvau PC Panorama, apėjau savo mėgstamas parduotuves, apžiūrėjau dar vykstančius išpardavimus, spėjau užeiti į NYX PROFESSIONAL MAKEUP susipažinti su naujienos. Aš jau pasakojau labai trumpai savo bloge apie naują Love You so Mochi kolekciją, bet pasirodo, naujienų kur kas daugiau.

Powder Puff viena iš įdomiausių naujienų, pas mane tiek darbo, kad aš dar nespėjau ne tik įkišti rankas ir išbandyti, bet ir padaryti nuotraukas. Būtent todėl žiūrėti atspalvius teko parduotuvėje (na, nemėgstu aš daryti nuotraukas jau išbandytos kosmetikos priemonės, vistiek ne taip gerai atrodo, kaip turėtų). Man labai patiko absoliučiai visos turimos spalvos, labiausiai nude ir tamsiai bordo. Smagu, kad tamsiai bordo atspalvį aš turiu ir namuose.





Aš jau pasakojau, kad šios kolekcijos nude spalvos šešėlius naudoju kiekvieną dieną, nes jie tobuli. Taip, iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad tai yra visiška blizgi nesąmonė, pradedi naudoti ir negali sustoti. 
Be jokios abejonės, higlighteriai yra viena iš stipriausių NYX PROFESSIONAL MAKEUP pusių, būtent todėl labai rekomenduoju šviesiausių atspalvių Mochi. Nepasakomo tobulumo, atspalvių ir konsistencijos higlighteris.Man parduotuvėje konsultantai sakę, kad tai vienas iš populiariausių priemonių, todėl labai rekomenduoju paskubėti.






Aš dievinu matinius lūpų dažus, tačiu NYX PROFESSIONAL MAKEUP lūpų dažų kalendorius labai stipriai pakeitė mano nuomonę apie Vinyl tipo blizgius, kurie tobulai atrodo ant lūpų. Spalvų pasirinkimas labai didelis, mane labiausiai vilioja nude atspalviai.





Pabaigai dar viena naujiena - matiniai metaliniai lūpų blizgiai. nors jau jų pilna visur, manau būtent NYX PROFESSIONAL MAKEUP  siūlo geriausią kainos ir kokybės santykį. Aš išbandžiau ant rankos kelis atspalvius, man patiko, šviesiai persikinį labai rekomenduoju 'apturėti' pavasariui.






Kaip aš sakau, nors už lango žiema, iki pavasario liko visai nedaug, tegul apie tai primina ryškios spalvos lūpų dažai arba tobulas higlihteris.














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig