2018 m. kovo 9 d., penktadienis

Benefit hoola matte bronzer powder Bronzinanti pudra


Labas rytas, mano brangieji, kaip jaučiatės po vakar dienos? Ar namai pilni gėlių? Ar skani buvo vakarienė? Super, labai džiaugiuosi, o jeigu viso to nebuvo, padarykite šventę pačios sau šiandien, juk penktadienis. Mūsų pokalbis šiandien bus apie dar vieną kultinę Benefit kosmetikos priemonę, Benefit hoola matte bronzer powder.



Nebebėk į soliariumus, o naudok apdovanojimų pelniusios kolekcijos „Hoola“ priemones ir džiaukis natūraliu įdegiu. Kad atrodytum tokia graži kaip po saulės vonių, tereikia įdegio atspalvį suteikiančios priemonės.
Šia biria bronzinamąja pudra perbrauk smakrą, skruostus ir kaktą – oda atrodys sveika, natūraliai parusvinta saulės bet kuriuo metų laiku. Visiškai matinis atspalvis – nežėri ir neblizga! Saulės parusvintas spindesys. Puikiai tinka veido kontūrams paryškinti. Pridedamas minkštas šepetėlis natūraliais šereliais. 
Nebegaišk laiko soliariume, nebesijaudink dėl pageltusių delnų, o džiaukis saulės parusvinta oda net debesuotą dieną. Perbrauk šepetėliu smakrą, skruostus ir kaktą. Visada nubrauk nuo šepetėlio pudros perteklių, kad spalva nebūtų per ryški. Skaistalų šepetėliu pabrėžk skruostikaulius ir sušvelnink žandikaulį. 
Kur pirkti: www.douglas.lt







Mano nuomonė:

Pavasaris, tai pavasaris, todėl pats laikas traukti iš savo kosmetinės bronzines pudras ir naudoti jas vietoje skaistalų ir pilkos spalvos kontūravimo. Jau matote nuotraukoje, aš kiek patamsinau ir išsilyginau plaukų spalvą, todėl ir makiažas turi būti kiek ryškesnis, nei įprastai. Neseniai ištraukiau Benefit hoola matte bronzer powder, negaliu pasakyti, kad kai buvau blondinė man ji labai patiko, ji buvo kažkokia per tamsi, o dabar atspalvis kaip tik. Noriu pasakyt, kad pas mane mini įpakavimas, tokį patogu pasiimti su savimi, neužima daug vietos. Šepetėlis geras, bet aš mėgstu bronzinti veidą su dideliu šepetėliu, kad pudra neeitų dryžiais. Nors visi sako ir rašo, kad pudra neturi oranžinio atspalvio, visgi turi. Jis nėra labai ryškus ir gana gerai atrodo ant veido ir nuotraukose, tačiau jeigu ieškote šalto bronzanto, Benefit tikrai nepatiks. Labiausiai patiko pudros tekstūra, ji labai minkšta ir tepasi lyg sviestas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad stebuklo tikrai nematau. Taip, gera pudra, taip, tobulas įpakavimas, taip, maloni tekstūra ir gera pigmentacija, tačiau tokių labai daug rinkoje, todėl kol kas mano mėgstamiausių produktų taip ir lieka makiažo bazė.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig