2018 m. balandžio 3 d., antradienis

Antipodes® Joyous baltymų gausus atstatomasis naktinis serumas


Tęsime pažintį su Naujosios Zelandijos veido priežiūros priemonėmis Antipodes®, šiandien jūsų dėmesiui unikalus veido aliejus, kuris skirtas veido priežiūrai nakties metu. Aš jau pasakojau savo bloge apie šios linijos maitinamąjį veido kremą, atėjo laikas aptarti ir aliejų, juk aš dažniausiai naudoju šias priemones tik kartu, taip rezultatas efektyvesnis.







Naujosios Zelandijos gamtos turtai, europiečių atrasti vos prieš 300 metų, įsikūnijo natūralioje BIOGRO sertifikuotoje kosmetikoje ANTIPODES®. Kosmetikos įkūrėja Elisabeth Barbalich turėjo ambicingą tikslą – moksliškai patvirtinti natūralių formulių efektyvumą, kovojant su laisvaisiais radikalais, skatinant kolageno bei elastino sintezę, atkuriant odos drėgmės balansą. Tam buvo pasitelkti nepriklausomų laboratorijų tyrimai su žmogaus fibroblastų ląstelėmis – in vitro. Moksliškai patvirtintas grožis iš Naujosios Zelandijos gamtos lobynų jau prieinamas ir Lietuvos moterims!

Joyous naktinio serumo sudėtyje esantys aviečių sėklų ir serbentų sėklų aliejai yra turtingi gama-linoleno rūgšties, pasižyminčios stipriomis regeneruojamosiomis savybėmis. Ramiojo vandenyno regione augančių kinrožių žiedų ekstraktas atkuria sveiką odos atspalvį. Himalajinių goji uogų ekstrakte esančios NET 19 aminorūgštysužtikrina sveiką ir sklandžią baltymų sintezę ląstelių lygmenyje. Reishi grybų ekstraktas, kuriame gausu polisacharidų, padeda odai išlaikyti drėgmę, slopina uždegimus, mažina odos paburkimus ir kovoja su laisvaisiais radikalais. Juodųjų serbentų uogų aromatas nuteikia ramiam nakties poilsiui.

Kaip naudoti: Vakare, po odos valymo (siūlome rinktis švelnius Antipodes prausiklius – Grapeseed sviestinį prausiklį, Grace kreminį prausiklį arba Hallelujah kreminį prausiklį) ir tonizavimo (idealiai tiks Antipodes antioksidantų gausus Ananda tonikas) kelis serumo lašelius paskirstykite delnuose ir įspauskite į veido, kaklo iš iškirptės odą. Toliau naudokite Antipodes Avocado Pear naktinį kremą.

Sudėtis: Ribes Nigrum (Black Currant) Fruit Oil, Lycium Barbarum (Goji) Fruit Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil, Hibiscus Sabdarifa (Hibiscus) Flower, Gandoderma Lucidum (Reishi Mushroom), Fragrances of berries: D-Limonene**, Geraniol**, Linalool**, Citronellol**

*Moksliškai įrodyta, jog serumas padidina elastino gamybą žmogaus fibroblastų odos ląstelėse iki 60,5%.

**eterinių aliejų komponentai

Kur pirkti: Bioteka






Mano nuomonė:

Aš rašau šį įrašą ir galvoju, man reikia tonizuojančio losjono ir švelnaus veido prausiklio, gal verta rinktis iš Antipodes® veido priežiūros linijos? Aš išbandžiau dvi priemonės, abi taip patiko, kad aš likau nuoširdžiai sužavėta rezultatu, o gal aš jau moku tiesiog išsirinkti tas priemones, kurios tinka būtent mano veido odai? Nežinau, bet pereiname prie aliejaus. 
Pavasarį mano oda iš mišriai-riebios, tampa labai sausa. Logiška, jėgų priešintis vėjui, šaltam orui, temperatūros permainoms beveik nelieka, būtent todėl, veido priežiūra turi būti kiek intensyvesne. Jeigu anksčiau aš darydavau makiažą kiekvieną dieną, su proga ir be, dabar aš stengiuosi neapkrauti savo veido ir sunkias kremines pudras palieku tik ypatingoms progoms, naudoju tik apsauginį veido kremą su SPF. Tikriausiai, to per mažai, nes veido oda vis dažniau rausta, o žandai ir nosies zona tampa labai jautriais ir sausais. Būtent todėl, naktinei veido priežiūrai aš pasirinkau maitinamojo naktinio kremo ir atstatomojo aliejaus duetą. Aliejaus konsistencija labai tiršta, man užtenka tik kelių lašelių tam, kad užtektų visam veidui, palaukiu kelias minutes, aš jau ant viršaus tepu naktinį kremą. Taip, priemonės riebios ir kiek per sunkios, tačiau iš ryto ant savo veido matau tobulą rezultatą, nėra papilkėjusios odos efekto, nebelieka sausų vietų ir šerpetojimų, veido oda lygi lyg aksomas. Svarbiausiai, mano naudojamos priemonės ypatingai natūralios sudėties, žinau, kad daugeliui mano skaitytojų tai yra ypatingai svarbu, nes beveik visi pereinama prie natūralumo. Aš jau irgi viena koja pakeliui, nes svarbu ne tik sveikas gyvenimo būdas ir ekologiški maisto produktai, svarbu ir tinkama veido priežiūra, pagaliau aš patikėjau, kad natūralios sudėties veido priežiūros priemonės gali būti efektingais. Antipodes® geriausias to įrodymas, todėl labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti šias nuostabias priemones patiems.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig