2018 m. balandžio 16 d., pirmadienis

Gosha Hat


Kaip aš jau vakar sakiau, jeigu nežinai nuo ko pradėti, reikia pradėti nuo pačios pradžios. Pirmasis renginys buvo Kiehl's ketvirtadienio ryte, būtent toks mano drabužių pasirinkimas. Viskas labai labai paprasta ir basic stiliaus, tačiau, o kiek galima rodyti išskirtinių derinių? Palaukite, savaitgalis dar prieš akis, ten bus 'karščiau'. 


Aš niekada nenešiojau lietpalčių, niekada. Kodėl? Nes man vis atrodė, kad odinės, džinsinės, aksominės striukės kur kas patogesnis variantas. Jos trumpos, jas paprasčiau derinti ir jos atrodo jaunatviškiau. Dabar mano spintą užkariavo lietpalčiai, turiu kelis: nude spalvos vintažinį Burberry (ant manęs dabar), khaki spalvos Burberry Brit, Benetton koralų spalvos ir nude-baltą Michael Kors variantą. Jau tikriausiai nereikia sakyti, kurį derinti paprasčiausiai? Visgi klasika yra klasika, tokius drabužius derinti lengviausiai, jie kokybiški ir atrodo nuostabiai, nesvarbu ar nešiosite su klasikiniu juodu kostiumėliu į darbą ar tiesiog su mėlynos spalvos džinsais laisvalaikiu. 
Žvejo kepurę gavau dovanu, nes tik kiti blogeriai žino, ką tau dovanoti. Oh, tokius dalykus derinti sunku, paprastam žmogui gali pasirodyti, kad be kepurės geriau, normaliau ir priimtiniau. Pasakysiu taip, blogeris turi turėti savo stilių, svarbu išsiskirti iš minios kitų žmonių, o per renginius iš minios kitų blogerių (ką padaryti gan sunku), todėl reikia galvoti crazy variantus. Aš negaliu pasakyti, kad Gosha Hat labai jau crazy variantas, tikrai ne, tamsiai mėlynos spalvos su raudonais dryžiais kepurė idealiai užbaigia visą įvaizdį ir sujungia džinsus ir furlos rankinės spalvas. Kas yra mada man? Spalvų ir faktūrų kombinacija, kuri papildo tavo savitą stilių.








Lietpaltis ir kepurė - Burberry
Džinsai - Levi's
Avalynė- Prada
Rankinė - Furla
Laikrodis ir apyrankė - Daniel Wellington











SHARE:

1 komentaras

  1. net skauda žiūrėt į tuos gražius, bet per mažus batukus :/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig