2018 m. balandžio 30 d., pirmadienis

Hotel Palace Tallinn


Kaip ir žadėjau, noriu pasidalinti savo mintimis apie Hotel Palace Tallinn viešbutį, kuris man labai labai patiko. Aš labai mėgstu keliauti, tačiau dažniausiai, tai būna darbo kelionės, kai svarbu gerai pailsėti, nes bemiegės naktys grožio neprideda. Būtent todėl aš stengiuosi pasirinkti aukštesnės kategorijos viešbučius, plius labai svarbu jų lokacija ir vieta mieste. 


Kelionė iki Talino labai ilga ir varginanti, 9 valandos autobuse duoda savo, ypač, kai tavo skauda nugara. Logiška, galima ir lėktuvu, bet ne visi klientai sutinka apmokėti išlaidas, todėl yra kaip yra. Šį kartą aš nusprendžiau labai protingai, pirmą dieną aš padariau laisvą, antrą dieną atidirbau fotosesiją ir jau keliavau namo. Hotel Palace Tallinn aš pailsėjau tobulai, viešbutis yra miesto centre, todėl vakare aš sugebėjau pereiti per Senamiesty, skaniai pavalgyti ir gerai išsimiegoti.
Kodėl patiko? Nors iš pirmo žvilgsnio viešbutis nėra super išvaizdus, kambariai fantastiški, lova patogi, pagalvės didelės ir minkštos, o rankšluosčiai dideli. Negaliu nepaminėti chalatų ir kavos rinkinio numeryje. Vonioje galėčiau miegoti, nuoširdžiai. Skandinaviškas minimalizmas daro savo, nuostabus veidrodis, gero galingumo plaukų džiovintumas ir fantastiškos kosmetikos priemonės. Aš specialiai nenorėjau su savimi imti labai daug buteliukų, mačiau, kad viešbutyje yra mini šampūnas, plaukų balzamas ir dušo želė. Kokybė labai gera, man labai labai patiko, kas tikrai retas atvejis. 
Didelis pliusas - muzika, kai įjungi televizorių kambaryje, vonioje muzika girdisi puikiai, ten įmontuotos kolonelės, todėl geros nuotaikos ir pozityvo užtaisas garantuotas. Nustebau pamačius ir Samsung kompiuterį, kurį drąsiai galima naudoti savo darbui. Kaip gerai, kad nusprendžiau netampyti su savimi savo. Vakare įjungiau savo mėgstamą serialą ir miegojau kaip kūdikis.

















Atskiras žodis apie restoraną, vakare aš neturėjau galimybės įvertini siūlomo meniu, nes turėjau kelis susitikimus mieste, tačiau iš ryto likau sužavėta. Pirmą kartą matau per pusryčius BBQ šonkaulius, veršienos dešreles ir tobulai traškią šoninę. Labai gaila, kad prieš fotosesija nelabai galėjau sau leisti valgyti kiek norisi, todėl pasirinkau blynelius ir vaisius. Kavą galima pasiimti su savimi išsinešimui ir keliauti į susitikus. Didelį įspūdį paliko padavėjos, kurios net per pusryčius dirba su baltos spalvos pirštinėmis. Atrodo tik keturios žvaigždutės, o kokia kokybė.















Iš viešbučio aprašymo supratau, kad viešbutyje yra ir pirčių zoną, konferencijų centras ir baras. Ech, kaip gaila, kad aš ten prabuvau taip trumpai. Viešbučio kaina nėra maža, tačiau patikėkite, jis vertas savo pinigų. labai rekomenduoju tiek darbui, tiek savaitgaliui Taline.
























SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig