2018 m. balandžio 30 d., pirmadienis

Mary Kay Hello, lovely arba komplimentų galia


Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes pašnekėsime apie kompimentų galią ir apie pasitikėjimą savimi. Kaip dažnai pasakote savo aplinkiniams komplimentus? Ar mokate teisingai priimti komplimetus? Ar jaučiatės patogiai, kai jums pasako komplimentą? Ar nenuvertinate savęs? Mary Kay pradeda naują kompaniją "Beauty of Confidence", be galo malonu kad prie šios nuostabios kompanijos prisijungti pakvietė ir mane.



Tikriausiai reikia pradėti nuo pagrindinio klausimo "Ar dažnai pasakote kompimentą kitam žmogui?". Kas mane pažįsta artimiau, puikiai žino, kad aš labai dažnai pasakau aplinkiniams apie jų plaukų grožį, raudoną lūpų dažą, tobulą suknelę, nerealius aukštakulnius arba fantastišką drabužių derinuką. Pilnai sutinku su Mary Kay Ash žodžiais: "Jeigu kasdien pasakysi komplimetą trims žmonėms, per metus padarysi laimingais tūkstantį žmonių". Juk geras žodis nieko nekainuoja, o išgirsti kompimentą taip malonu, bet.....

Pastebėjau, kad dauguma žmonių tiesiog nemoka priimti kompimento, dažniausiai susinepatogina ir bando pasakyti kad tai ne jų nuopelnas. 
-Pas tave labai graži suknelė, tau nerealiai tinka toks modelis.
-Oi, ką tu, ji labai labai sena, vakar tik ištraukiau iš spintos.
Pasakysiu nuoširdžiai, būdama paprastas žmogus, sakydavau taip pat, net kartais ir dabar susinepatoginu ir nežinau ką atsakyti, bet vis prisiminu, reikia padėkoti už kompimentą ir jį PRIIMTI. Priimti, nes tu to verta, tu esi graži, faina, nereali, fantastiška, tikra moteris, atrodai puikiai ir gali įkvėpti savo gera nuotaika ir pozityvumu visus aplinkinius. Ar ne taip? Būtent taip.

Ką noriu pasakyti, labai džiaugiuosi, kad Mary Kay "Beauty of Confidence" tai ne tik dar viena eilinė kompanija, tai paraginimas imtis veiksmų. Nes dabar girdėdami kompimentą nenuleisime galvos, nemirsime iš gėdos, o mokėsime jį tinkamai priimti. 

„Mary Kay“ – kompanija, kuri buvo sukurta ant didelės svajonės pamatų, svajonės apie galimybę duoti moterims neribotas asmeninio tobulėjimo ir verslo galimybes. Tai kompanija, kuri padeda atskleisti savo vidinį ir išorinį grožį, priimti iššūkį ir stengiasi mokyti moteris, kaip su džiaugsmu priimti ir sakyti komplimentus! Stipriai tikime, kad kartu galime pakeisti mūsų elgesį ir įkvėpti vieni kitus. Juk niekas taip labai nepagerina nuotaikos, kaip geras žodis!

Namų darbas šiandienai :

  • Išmokti priimti kompimentą "Ačiū, man labai malonu".
  • Pasakyti kompimentus savo aplinkiniams, manau jiems bus irgi labai malonu. O jeigu pastebėsite, kad jie nuleidžia galvą ir miršta iš gėdos, bandome juos palaikyti ir pasakyti tai, ką aš sakau Jums šiandien.








  • Atrodai Puikiai
  • Tu mane įkvepi
  • Tu - super herojė....
ir nors gal taip šimtas kartų nėra, aš vistiek sakau "Ačiū labai", aš verta kiekvieno pasakyto kompimento.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig