2018 m. gegužės 2 d., trečiadienis

Urban Decay Troublemaker Eyeshadow Palette


Labas rytas, mano brangieji OMG, kaip mane blaško išeiginės vidury savaitės. Pati jau nebe žinau kokia šiandien diena: darbo, nedarbo, pirmadienis, trečiadienis. Kosmosas kažkoks. Kaip galima normaliai planuoti darbus? Niekaip. Aš jau beveik įpusėjau su savo kalnu kosmetikos, judu greitu tempu į priekį, o šiandien jūsų dėmesiui tobula Urban Decay Troublemaker Eyeshadow Palette.



Viduje rasite 10 temperamentingų atspalvių. Idealus pasirinkimas įsimintinai nakčiai. Nuo bronzinės ir auksinių papuošalų spalvos iki dūminiam efektui tinkamų atspalvių. Viskas, ko reikia. Tobulas paskutinis potėpis? Kelioninio dydžio blakstienų tušo Troublemaker Mascara tūbelė ir keletas nuodėmingų minčių. Su geriausiais linkėjimais nuo dizainerės ir šėliotojos Jac Vanek.

Kur pirkti: Douglas












Mano nuomonė:

Kodėl aš sakau tobula? Man visos paletės tobulos, kur yra blizgūs ir matiniai atspalviai, kur yra balta ir juoda spalva, kur gera pigmentacija ir aukšta kokybė. Manau visa tai galima rasti Urban Decay Troublemaker Eyeshadow paletėje. 
Tradiciškai pradėsime nuo įpakavimo, jis kartotinis, violetinis ir labai patogus. Didelis pliusas keliauja už normalų veidrodį. Aš pasiėmiau būtent šią paletę su savimi į Rygą Fashion week, du kartus man darė makiažą UD vizažistė, o du kartus makiažą dariau aš pati, nes renginiai buvo iš pat ryto, laiko makiažui visiškai nebuvo. Mano viešbučio vonioje buvo tragiškas geltonas apšvietimas, aš nemėgstu taip daryti makiažų, nesimato rezultato, o su šia palete atsisėdus ant lovos gavosi puikiai, nes veidrodis patogus ir funkcionalus. Noriu priminti, kad paletės komplekte yra ir blakstienų tušo mini variacija. Man tai nėra super aktualu, nes aš turiu tušo Troublemaker Mascara pilną pakuotę.
Niekaip nesuprantu kodėl, bet rinkoje vis dar išsilaiko ryškių oranžiai-raudonų akių šešėlių tendencija. Man su pilkos spalvos lęšiais, didelio skirtumo nebuvo, bet įsidėjus žalios spalvos lęšius supratau, būtent tokios spalvos paryškina mano akių atspalvį. Logiška, todėl ir padariau būtent tokį akių makiažą. Labai patiko ryškus Relish ir Girl Grush atspalviai. Visos spalvos tobulos, pigmentuotos ir puikiai sklaidosi. Aišku, spalvos su blizgučiais kiek byra, tačiau visi tokio tipo šešėliai byra. Labai rekomendjioju būtent byrius šešėlius naudoti su UD akių makiažo pagrindu, o svarbiausiai, aplikuoti pirštais, tada spalvos intensyvumas visai kitoks. Žinau, tai nelabai higieniška, tačiau pamačius rezultatą ir skirtumą supratau, geriau pirštais, nes su šepetėliais taip tobulai nesigauna.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad su Urban Decay Troublemaker Eyeshadow Palette galėsite padaryti labai skirtingus makiažo variantus, nuo dieninio iki vakarinio, o taip pat panaudojus blizgučius transfomrmuoti kuklų neryškų dieninį makiažo variantą į vakarinį. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, raudoni ir oranžiniai šešėliai dar išsilaiko ant bangos, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti tokį makiažo variantą ant savo akių.


PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig