2018 m. gegužės 2 d., trečiadienis

GlamGlow Galacticleanse Valomasis veido balzamas


Labai noriu pabaigti atsiliepimų seriją apie GlamGlow naujienas, todėl pašnekėsime apie veido prausiklius. Kaip jau pastebėjote, GlamGlow prausiklių mano vonioje netrūksta, visus nusipirkau pati kai buvo akcija Douglas parduotuvėje (jeigu ką, akcija vis dar yra). Neseniai gavau testavimui GlamGlow Galacticleanse valomąjį balzamą iš naujos GlamGlow blizgučių kolekcijos. Kaip jau supratote, jis juodas ir su blizgučiais, o taip pat labai švelniai valo veido odą.



Pasinerkite į galaktikos platybes! Tai tikra revoliucija tavo odos priežiūroje. Masažuojama želė virsta švelniu pieneliu ir ištirpdo makiažą, pašalina nešvarumus. Oda lieka nepriekaištingai švari ir sudrėkinta.
Su meteoritų mineraliniais milteliais, baltojo sukučio aliejumi, bambuku.
Suspindėk kaip ryškiausia žvaigždė!
Bet parabenų ir sulfatų.

Kur pirkti: Douglas






Mano nuomonė:

Nėra jokios paslapties, kad juodos ir mėlynos spalvos GlamGlow prausklius naudoju vietoje veido kaukės. Jie kiek švelnesni ir ne taip stipriai dirgina mano veido odą kaip kaukes. Iš kitos pusės, jie visiškai netinka makiažo valymui. Taip, jais galima perplauti veidą, kai jau nuvalei visą makiažą. Žalias prausiklis visai kitokia istorija, jis švelnesnis ir visų mano turimų, puikiai nuvalo makiažą ir nedirgina veido. Būkime realistais, visi šie prausikliai gana agresyvūs, kiekvieną dieną naudoti aš jų tikrai nerekomenduoju, nebent jūsų veido oda dramblio storumo. Naujas GlamGlow Galacticleanse prausiklis užima visiškai kitokią kategoriją. Jis švelnus, nesausina ir nedirgina odos, nuvalo makiažą (bent vidutiniškai, aš vistiek rekomenduoju nuvalyti makiažą tam tinkamom priemonėm, o tik tada dar kart perplauti veidą švariai) ir turi labai malonų saldų aromatą.
Ar rekomenduoju? Man patinka GlamGlow veido priežiūros priemonės, todėl nesu objektyvi šiuo klausimu. Jeigu nuoširdžiai, faina priemonė, tačiau tokių rinkoje labai labai daug. Ką rekomendioju? Išbandyti klasikinius GlamGlow veido prausiklius, tikrai pajausite skirtumą, garantuoju.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig