2018 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

MUGLER AURA MUGLER Purškiamas kvapusis vanduo


Gero vakaro, mano brangieji, ne, aš tikrai niekur nedingau, tiesiog daug darbo, viskuo nespėju, plius ir karštis daro savo. Nuoširdžiai, vietoje susitikimų į miestą, norisi važiuoti prie ežero. Aš dar laikau save rankose, bet jeigu savaitgalį bus taip pat karšta, laukite nuotraukų iš paplūdimio. Karštas ir tvankus oras dar vienas signalas, kad reikia keisti kvepalus į vasarinius, kiek gaivesnius, kitokius. Gal tai MUGLER AURA MUGLER?





Klausykis savo instinktų... Aura įkūnija moters instinktą ir atskleidžia jos gyvenimo energiją. Prijungia prie prigimties ir jos prasmės, kiekviena moteris atranda netikėtą galią.
Unikali ir nenugalima, ši galia priklauso kiekvienai moteriai.
Priklauso nuo kiekvienos moters.
Priklauso nuo tavęs.
Tereikia išdrįsti.
Ar Tu išdrįsi?
Ar išdrįsi gyventi?
Iš tikrųjų patirti ir jausti?
Ar išdrįsi pasiduoti natūraliems gamtos instinktams?
Ar išdrįsi ieškoti savo tikrojo moteriškumo? Ar būsi savimi?
Būti tokia, kokia iš tikrųjų esi: jautri, jausminga, laukinė moteris.
Viršutinės natos: apelsinmedžio žiedai, rabarbaras
Vidurinės natos: Tigrinė liana
Bazinės natos: "wolfwood" akordas, vanilė

Kur pirkti: Kristiana




Mano nuomonė:

Labai labai seniai norėjau savo kvepalų kolekcijoje turėti Mugler aromatus. Dažniausiai (aš šneku apie populiarius ir perkmakiausius) jie saldūs, stiprūs, charizmatiški ir vaniliniai. Kokia nauja AURA? Išskirtinė, nepanaši į nieką, žalią ir medinė, labiau nišinė ir skirta neįprastų kvepalų mylėtojams. Pasidarė įdomu?
Žiūrint į reklamos promo nuotrauką aš laukiau iš kvapo bet ko. Labai tikėjausi, kad tai bus gana saldus vanilės aromatas, juk kvapas skirtas jausmingai, jautriai ir mokančiai būti savimi būtybei. Promo mergina labai primina miško fėja, kur moka gundyti ir parodyti savo moteriškumą, bei seksualumą. 
Atidarius įpakavimą supratau, kvapo buteliukas labai primina miško fėjos širdį, kuri puoš kiekvieną kosmetikos staliuką. Smagu, kad buteliuką galima papildyti kvepalais, tai nereali Mugler idėja.
Tai koks gi MUGLER AURA MUGLER kvapas? Apart išskirtinis ir tai, kad aklai pirkti nerekomenduoju, pasakyti kažką daugiau gana sunku. Kelis kartus perskaičiau kvepalų natas: kriaušės, vanilė, apelsinmedis, tigrinė liana.  Tai kodėl velniai rautų aš jaučiu labai stiprų medienos, medicinos vaistų ir žalumos aromatą? Pirmas įspūdis OMG, kaip geriausių nišinės parfumerijos tradicijų, kai nežinai aš tai kvepalai, ar nuodai nuo uodų, ar vaistai nuo dantų skausmo, ar išskirtinis intilektualus aromatas, kurį suprasti gali ne kiekvienas. Pasakysiu nuoširdžiai, tai miško raganų aromatas, kuris priimtinas ne kiekvienai, bet jeigu Jums pavyks susidraugauti, po kelių valandų jis taps saldžiu vaniliniu ir skambės labai arti kūno. Ar man pavykos susidraugauti? Kol kas ne, net man aromatas per daug charizmatiškas, gal tiesiog reikia suknelės ir isškirtinės progos, plius didelės patalpos.
Manau tai išskirtinis vakarinis aromatas, idealiai tinka prie prabangios juodos suknelės, kur visas dėmesys tik jam vienam. Puikiai suprantu, vieniems patiks, kitiems griežtai ne, bet tai kvepalai apie kuriuos šnekės dar labai ilgai. Nors iš smalsumo labai rekomendioju susipažinti ir įvertinti miško raganų aromatą patiems, gal MUGLER AURA MUGLER žalios širdis papuoš jūsų kosmetikos staliuką.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig