2018 m. gegužės 3 d., ketvirtadienis

Estee Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II


Blogeris manyje buvo visada, aš nuo jaunystės vis bandžiau sekti visai kosmetikos naujienas parduotuvėje, pirkdavau vis naujas ir naujas veido priežiūros ir kosmetikos priemones. Beveik visas šeimos biudžetas buvo išleidžiamas kosmetikos parduotuvėse. Ačiū Dievui, pagaliau nieko nereikia pirkti, esu blogeris, galiu išbandyti, įvertinti ir parašyti savo nuomonę. Kai tik parduotuvėse pasirodė Estee lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, aš nusipirkau šį stebuklą, pasakysiu dar daugiau, aš esu bandžiusi ir kremą, ir paakių serumą ir kapsules iš šios linijos. Tada dar neturėjau blogo tam, kad pasidalinti savo mintimis su jumis, pagaliau garsusis serumas vėl atsirado mano kosmetinėje, todėl šiandien plačiau apie jį.




Pristatome naują Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II. Rinkoje nėra nieko panašaus. 25+ pasauliniai patentai. Advanced Night Repair – mūsų simbolis ir viena formulė, be kurios neturėtų gyventi nei viena – naujų standartų nustatymas. Po daugiau nei 30 metų naktinių tyrinėjimų, mums priklauso naktis – ir mes pasiruošę dar kartą pakeisti istoriją.
Kai 1982 metais pristatėme pirmąjį Night Repair, tapome ne tik rinkos lyderiais bet ir inovatoriais. Štai keletas mūsų pirmųjų:
  • Išradome serumą ir atstatymo kategoriją, paversdami odos priežiūrą į odos atstatymą.
  • Supratome jog naktis – tai metas kuomet oda atsistato.
  • Ištyrėme neigiamą aplinkos poveikį odai.
Kol Jūs miegate, serumas padeda sustiprinti natūralų odos atsistatymą dėka naujų, išskirtinių atstatančių technologijų. Kiekvieną naktį, odos ląstelės apsivalo, tas procesas vadinasi Catabolysis, mūsų mokslininkai atrado, kad šis procesas vyksta kiekvieną naktį. Taip išvalydama ląsteles oda suteikia sau optimalias galimybes atsistatyti. Deja, bėgant metams, šis natūralus valymo procesas sulėtėja. Tai leido mūsų mokslininkams atrasti stulbinamą technologiją pavadinta ChronoluxCB™. 
Stiprus antioksidantų junginys padeda neutralizuoti iki 90% laisvųjų radikalų padarytos žalos, kad apsaugoti nuo pažeidimų ateityje.
Didelis kiekis hialurono rūgšties padeda užrakinti drėgmę odoje, suteikdamas jai sąlygas atsinaujinti.
Išbandyta ir įrodyta. Sumažėja linijos ir raukšlės. Oda tampa švelnesnė, labiau sudrėkinta bei stipresnė. Atrodo jauniau, labiau spindi.
Iš karto : 82% moterų oda tapo labiau sudrėkinta
Po 4 savaičių : 75% moterų teigia, kad oda atrodo jauniau. 83% moterų teigia, kad oda atrodo, stipresnė, skaistesnė bei labiau pailsėjusi.
Kur pirkti: Douglas








Mano nuomonė:

Kaip smagu prisiminti senus gerus laikus ir seniai išbandytas kosmetikos priemones, panaudoti dar kartą ir palyginti rezultatus. Aš manau, kad iki kai kurių priemonių reikia užaugti. 
Aš jau nuo gerų 24 metų naudoju labai stiprias ir koncentruotas veido priežiūros priemones, serumai ir kapsulės mano kosmetinėje yra visada. Pasakysiu taip, dabar man Estee lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II patiko naudoti labiau, nei prieš dešimt metų. Iš minusų noriu paminėti tik tai plastikinį buteliuką, na tikrai, buteliukas už tokią kainą galėtų būti jau stikliniu, prabangiu ir labiau kokybišku. Serumo konsistencija silikoninė, susigeria akimirksniu. Anksčiau aš naudojau serumą su Estee Lauder kremu nuo raukšlių, dabar solo. Kremo trūko labiausiai, nes serumas susigeria ir norisi dar kažką ant viršaus užtepti, ypač nakčiai. Nežinau, gal vasarą visgi nereikia perkrauti veido ir verta susilaikyti nuo 'sunkios artilerijos'. 
Serumo poveikis toks - poros sutrauktos, veido ovalas atrodo geriau, mimikos raukšlės lūpų zonoje (tik ten jas ir turiu kol kas) atrodo vizualiai mažiau matomos.
Estee lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II vienas iš populiariausių ir perkamiausių veido serumų, ar man jis patinka? Poveikis tikrai yra, bet jis būtų kur kas geresnis naudojant visas šios linijos priemones, tačiau stebuklo po vieno naudojimo laukti nereikia, tikrai iš ryto neatsikelsite su nauju veidu, odos veido priežiūra turi būti kompeksiška, tada ir rezultatas bus kitoks.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig