2018 m. balandžio 8 d., sekmadienis

Vichy Mineral 89


Gero sekmadienio, mano brangieji, nors mano šeimoje šiandien švenčiamos Velykos, aš negaliu be veiklos ir darbo, todėl nusprendžiau sumažinti nuotraukų skaičių savo atminties kortelėje ir pasidalinti keliais atsiliepimas apie renginius ir savo pirma nuomone naudojant Vichy Mineral 89.






Te prasideda pavasaris! Mineral 89 yra puikus produktas pavasarinei Jūsų odos priežiūrai. Tiems, kurių oda riebi, Mineral 89 bus tobulas drėkiklis. Tiems, kurių oda sausesnė, Mineral 89 bus pirmas žingsnis prieš įprastą odos priežiūros priemonę, suteikiantis odai taip reikiamos drėgmės. Tinka visų tipų odai ir visų poreikiams. Šis hialurono rūgšties serumas tarnaus Jums visais metų laikais!

Oda yra apsauginis barjeras tarp mūsų kūno ir aplinkos. Tai mūsų apsauginis sluoksnis ir labai svarbu, kad jis išliktų sveikas. Pirmasis išorinis epidermio sluoksnis vadinamas raginiu ir užtikrina apsauginę funkciją. Tai sluoksnis nuolat atsinaujinančių ląstelių, kurioms itin svarbu tinkama tvarka ir stiprus ryšys tarpusavyje tam, kad atsilaikyti prieš išorinius dirgiklius ir mūsų gyvenimo ritmą.

Remiantis išsamiais išorinių dirgiklių poveikio odai tyrimais, Vichy laboratorijų specialistai sukūrė pirmąją kasdienę odos priežiūros priemonę, kuri leidžia sustiprinti odos apsauginį sluoksnį.


MINÉRAL 89 želė konsistencijos serumo sudėtyje yra net 89% mineralizuojančio terminio vandens, o viso priemonėje tik 11 ingredientų, įskaitant natūralios kilmės hialurono rūgštį.



Šnekant apie vaistinėje parduodamą kosmetiką, neįmanoma nešnekėti apie Vichy. Mano bendradarbiavimas su šia kompanija prasidėjo dar prieš metus nuo Slow Age veido serumo, kuris man nuoširdžiai patiko ir tiko odai. Lygiai prieš metus gavau du buteliukus serumo, po kelių mėnesių atsirado ir kremas, kuris man nuoširdžiai buvo kiek per sunkus ir riebus, todėl serumo aš iš savo veido priežiūros rutinos neišbraukiau, o kremas ten taip ir neišsilaikė ir nukeliavo pas mano mamą. Šią Vichy Mineral 89 naujieną mačiau užsienio internetinėse parduotuvėse jau labai seniai ir kantriai laukiau, kada ateis eilė užkariauti Lietuvos rinką. Aš labai mėgstu priemonės buteliukuose, kur nereikia kišti rankų ir pirštų, dar labiau mėgstu lengvos konsistencijos priemones, kurios neriebina veido, neturi labai stipraus aromato ir yra permatomos spalvos. Aš tikrai nepasakosiu apie mineralus ir numatomą poveikį, aš noriu pasakyti, kd Vichy Mineral 89 naudoju jau dvi savaites, aišku, apie rezultatą šnekėti dar ankstoka, bet ir pirminis poveikis man labai patinka. Aš labai mėgstu serumus, tikiu, kad būtent jie stiprina naudojamo kremo efektyvumą. Po Vichy Mineral 89 naudojimo mano veido oda atrodo putlesnė ir kiek stangresnė. Manau apie normalius rezultatus mes galėsime pašnekėti jau po gero mėnesio. Labai džiaugiuosi, kad vėl turiu du buteliukus, nes jaučiu, kad ir ši priemonė ilgam mano kosmetinėje, nežiūrint į tai, kad naujų veido priežiūros priemonių šį pavasarį tiek daug, kad aš nujaučiu, kad kai kurias išbandysiu lyg vasaros pabaigos.


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig