2018 m. gegužės 28 d., pirmadienis

Batiste ir Purederm plaukų kaukės, tobulai naudoti kartu


Darbingo pirmadienio, mano brangieji, mano laikrodis skaičiuoja paskutines atostogų minutes, todėl aš pabaigiu įrašus ir ataskaitas ir bėgu mėgautis jūra ir saule. Tiesą, girdėjau, kad ir Lietuvoje labai karšta savaitė. Vienu žodžiu, karštis, atostogos, baseinas ir paplūdimio smėlis labai kenkia jūsų plaukams. Aš jau tikrai pastebėjau rezultatą, šiandien pašnekėsime apie du mano atostogų kosmetinės gyventojus: Batiste sausus šampūnus (o kaip gi be jų) ir Purederm vienkartines plaukų kaukes (kurias labai patogu vežtis su savimi į keliones).




Vasarą, kai labai norisi gražių plaukų, o rezultato po kepure jau niekaip nepaslėpsi (nebent pintos ir didelės skrybėlės jūsų drabužinės ir įvaizdžio 'must have"), sausieji plaukų šampūnai skuba į pagalbą. Kas iš jūsų dar nežino apie Batiste? Manai žinome visi. Kuris mano mėgstamiausias? Blondinėms, nes jis ne tik atgaivina plaukus ir suteikia apimties prie šaknų, bet ir kiek nudažo (sakykim, pašviesina) ataugusias šaknis. Labai gaila, tačiau šampūno blondinėms mini įpakavimo aš nesu mačiusi, todėl su manimi keliauja du variantai - original ir tropial. Tikriausiai Original vienas iš stipriausių variantų, kur sugeria riebalus geriausiai. Kaip naudoti? Viskas labai paprasta, suplakti, paskirstyti ant plaukų šaknų 30 cm atstumu ir iššukuoti. Garantuoju, mano brangieji, rezultatas tikrai patiks. Tropical kiek švelnesnė versija, tačiau turi nuostabų tropinių vaisių aromatą kuris vis primina apie atostogas. Noriu patikslinti, kad ir vieno ir kito varianto yra mini ir dideli buteliukai, todėl kiekvienam pagal skonį ir pagal poreikį.



Tačiau būkime realistais, sausieji šampūnai, karštas oras, saulė, jūra labai išsausina plaukus. Per atostogas visiškai nesinori imti su savimi visą savo plaukų priežiūros priemonių arsenalą. Aš sakau taip: "Geriau viena vienkartinė priemonė ir suknelė, negu didelė plaukų kaukė arba aliejus". Purederm kaukes aš jau seniai išbandžiau, mano mėgstamiausias variantas su medumi. Juokingai skamba, tačiau medaus aš nekenčiu, bet čia medus visiškai nesijaučia. Kaukės pilnai užtenka ant mano jau galima sakyti ilgų plaukų, jeigu pataupyti ir plaukai nelabai ilgi, kaukės pilnai užteks dviems kartams. 
Kaukė Vital Radiance skirta dažytiems, šviesiems ir sruogelėmis dažytiems plaukams, būtent tai, ko reikia man. Kaukės sudėtyje medus ir migdolų aliejus, gamintojas teigia, kad kaukė puikiai maitina sausus plaukus. Man kaukė labai patiko, svarbiausiai, dažytų plaukų spalva neišblunka, o tai man labai aktualu (visi puikiai žinome, pilki atspalviai išsiplauna žaibišku greičiu).
Shiny adn Hydrating kaukė nustebino labai stipriu pipirmečiu kvapu. Vasarą tai fantastiškas dalykas, ne tik atpalaiduoja ir suteikia energijos, bet ir turi šaldomąjį poveikį, ypač aktualu per atostogas, kai karšta karšta. Gamintojas rekomenduoja kaukę palikti 5-15 minučių, aš dažniausiai palieku pusei valandos, tikiu, kad taip rezultatas bus geresnis. 
Koks gi rezultatas? Mano plaukai tapo labai minkšti, slidūs ir tiesūs be tiesinimo. Aš kaip tik tiesinimo žnyples palikau namuose, galvojau, kad neprireiks, tikrai, neprireikė, nes Purederm kaukė ištiesino ir suteikė žvilgesio.



Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad po sausų Batiste plaukų šampūnų būtina drėkinti ir maitinti plaukus, tada rezultatas bus tikrai tobulas. Aš labai tikiu Korėjietiškos kosmetikos gamintojais, kas nežino, bloga būtent ir prasidėjo nuo atsiliepimų apie išbandytas Korėjietiškas veido priežiūros priemones. Pasakysiu dar daugiau, labai rekomenduoju ir rankų, bei kojų Purederm kaukes, jos tokios pat geros, kaip ir plaukų.

Noriu priminti, kad Batiste ir Purederm kosmetikos priemonių galima įsigyti Eurokos ir Douglas parduotuvėse.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig