2018 m. gegužės 27 d., sekmadienis

Mixa Senstitive Skin Expert veido priežiūros linija


Labas rytas, mano brangieji, šiandien rubrikoje "pigiai, bet tobulai gerai" Mixa Senstitive Skin Expert veido priežiūros linija. Mixa apsigyveno mano kosmetinėje nuo tada, kai ji tik atėjo iki Lietuvos rinkos. Man labiausiai patiko makiažo valymui skirtas pienelis ir akių makiažo valiklis, šį kartą šnekėsime apie Hyalurogel liniją.



HYALUROGEL VALOMASIS MICELINIS PIENELIS. Vienu judesiu nuvalo odos nešvarumus ir ilgai išliekantį makiažą. Nereikia trinti. 
Pienelis papildytas hialurono rūgštimi, kuri gali sulaikyti iki 1000 kartų daugiau vandens, negu sveria pati, todėl padeda pagerinti odos drėkinimą.

HYALUROGEL RAMINAMASIS GELINIS SERUMAS. Kruopščiai atrinktos veikliosios medžiagos – veiksmingai jautrios odos priežiūrai.
Išlaikyti optimalų drėgmės lygį jautriai odai yra tikras iššūkis.
Išbandykite HYALUROGEL SERUMĄ, KURIS IKI 48 VAL.* INTENSYVIAI DRĖKINA IR RAMINA ODĄ.
Papildytas intensyviai drėkinančia hialurono rūgštimi. Serumas, išsiskiriantis ypač lengva tekstūra, akimirksniu nuramina odą, sumažina diskomforto ir tempimo pojūtį.

HYALUROGEL DRĖKINAMASIS NAKTINIS KREMAS-KAUKĖ. Jautri oda nusipelno ypatingos priežiūros. Kremo-kaukės sudėtyje esančios medžiagos pasižymi keleriopu poveikiu: hialurono rūgštis sudrėkina, o judrų aliejus ir augalinės medžiagos pamaitina odą.
Jautri oda padengiama puoselėjančiu apsauginiu sluoksniu, kuris per naktį padeda atkurti odos barjerą.
NESUKELIA ALERGIJOS, NEUŽKEMŠA PORŲ.










Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad naudoti micelinio vandens negaliu juokais būdais, mano veidas rausta ir atsiranda spuogų. Pasirodo, būna ir taip, jau išbandyti visi įmanomi variantai, vertinant tai, kad veidą reikėdavo gydyti gana ilgai. Nuoširdžiai apeinu visas priemones, kur parašyta micelinis vanduo. Kodėl Mixa? Nes veidas neduoda absoliučiai jokios neigiamos reakcijos būtent į šias priemones. Logiška, gal micilų kiekis priemonėse labai mažas, todėl veidas nesureaguoja.
Kaip ir sakiau, labiausiai laukiau pienelio veido valymui, nes mano L'oreal jau pasibaigė, veido valymui naudojau servetėles ir nesukau sau galvos. Pienelis gana skystos konsistencijos, ankstesnis variantas man patiko labiau, tačiau iš kitos pusės pienelis nepasunkina, gerai drėkina ir atgaivina veido odą. 
Gelis.... Hmmmm, gelis. Pasakoju visą istoriją. Kas skaito aprašymus prieš produktų naudojimą? Logiška, kad ne aš. Vienu žodžiu, vonioje intensyviai bandau plauti veidą šiuo geliu kol nesuprantu, kad tai ne muilas, priemonė visiškai nepūtuoja. Jau tada perskaičiau aprašymą ir supratau, kad jis irgi skirtas makiažo valymui, jo perplauti nereikia, o efektas nuo jo - lyg kibiras šalto vandens.  Būtent tokia priemonė praverčia vasarą, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti, Tiesą, naudojasi netaupiai, pas mane jau pusė buteliuko nėra. O gal priemonė man tiesiog labai patiko? ;-)
Gelinės tekstūros Mixa serumas man visiškai nepatiko, nemėgstu aš tokių priemonių. Man per mažai drėkinimo. Taip, serumas susigeria akimirksniu, akkoholio kvapo nesijaučia, bet nežinau, neprilipo, ne mano priemonė.
O dabar girsiu naktinį ir dieninį kremus, kurie tobulisssimo. Kodėl? Nes jų kaina maža, jie puikiai drėkina, atstato ir puoselėja veido odą. Jie neriebina, nekemša porų ir tai tikrasis šios vasaros 'must have'. Norisi paminėti sunkius stiklinius įpakavimus, kuriuos labai malonu pasiimti į rankas.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai norisi, kad rinkoje atsirastų daugiau MIXA kosmetikos priemonių, pradedant nuo kūno priežiūros linijų ir apsaugos nuo saulės.

PR sample











SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig