2018 m. gegužės 31 d., ketvirtadienis

L'oreal Color Riche Shine


Labas rytas, mano brangieji. Taip, aš jau grįžau ;) Atsigavau, pamiegojau ir kiek pailsėjau po atostogų, pasirodo, būna ir taip. Pagaliau norisi vėl kažką daryti, dalintis savo nuomone apie jau išbandytas kosmetikos priemones ir fotografuoti drabužių derinius. Pradėsime nuo dar vienos L'oreal naujienos rinkoje, L'oreal Color Riche Shine lūpų dažus.




žiebkite savo spindesį! Pamirškite švelnius balzamų atspalvius ir subtilų spindesį. Legendiniai Color Riche lūpų dažai iš L’Oréal Paris nuo šiol nežemiškai ryškūs ir žėrintys. Lako efektą sukuriančios spalvos akinamai tviska ir pasižymi nauja ypač malonių pojūčių dovanojančia tekstūra. 15 viliojančių, lyg bučinys saldžių, nepamirštamų Color Riche Shine atspalvių, kurie nuostabiai žėri ant lūpų be jokių pastangų.
P.S. 6 iš 15 atspalvių – 656 Beige In The City, 247 Shot Of Sun, 657 Steal The Shine, 658 Topless, 659 Blow Your Mind and 660 Get Nude – bus galima įsigyti tik internetu.









Nedarykit mano klaidos, nes palikau lūpų dažus mašinoje, jie ištirpo..... ;-(


Mano nuomonė:

Vasara lengvesnių tekstūrų lūpų dažų metas. Kada, jeigu ne vasarą džiaugtis ryškiai ir žėrinčiais atspalviais? Gražu? Tikrai taip, tačiau ar praktiška, čia jau visiškai kitas klausimas. Aš dievinu matinius ryškius atspalvius, manęs jau nebe pakeisi. ir nors mano kosmetinėje gyvena keli Chanel Coco Shine ir YSL blizgūs Rouge Volupte Shine, jie naudojami ne taip dažnai. L'oreal nuostabi alternatyva brangiems tokio tipo lūpų dažų variantams. Viską lemia prieinamumas, kaina ir pasiekiamumas, plius labai gražūs atspalviai, malonios tekstūros ir stilingi įpakavimai. Man labai labai patiko nude  atspalviai, ryškūs ne mano istorija, nes reikia naudoti pieštuką ir vis galvoti, ar lūpų dažai vis dar vietoje. Iš kitos pusės, o kodėl gi ne, kaina tikrai leidžia, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti.

PS. Tik nedarykite mano klaidos, nepalikite lūpų dažų mašinoje, nes jie labai lengvai tirpsta dėl savo kreminės tekstūros. Aš savo turimą variantą įdėjau į šaldytuvą, žiūrėsim kas gausis, papasakosiu apie rezultatą savo Instagram paskyroje.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig