2018 m. gegužės 31 d., ketvirtadienis

MAC Eye Brows Styler


Kaip seniai mes su Jumis nešnekėjome apie MAC kosmetiką, tikriausiai visą amžinybę. Iš kitos pusės, naujienų rinkoje labai daug, viskuo apžvelgti neišeina niekaip, tačiau apie geriausias kosmetikos priemones neįmanoma tylėti. Prisiminate, kaip norėjau savo kosmetinėje turėti MAC priemonių antakiams. Pasakysiu nuoširdžiai, kantriai laukiau kokio nors išpardavimo Douglas parduotuvėje tam, kad nusipirkti tinkamos spalvos antakių pieštuką ir želę, nes jos tikrai tobulos. Man dažnai daro MAC makiažą, todėl tiksliai jau žinau ko noriu ir kokio rezultato galiu tikėtis. pagaliau mano rankose (nes jaučiu išpardavimo aš taip ir nesulauksiu) atsidurė MAC Eye Brows Styler antakių pieštukas.






Tai išsukama, savaime pasismailinanti priemonė antakiams paryškinti, nuo šiol – vandeniui atsparios formulės ir su šukavimo šepetėliu. Ypač tikslus specialios formos pieštukas, kuriuo galima išgauti į plaukelius panašias linijas, leidžia formuoti antakius ir užtikrina nepriekaištingą spalvą.  Suteiksite savo antakiams visa, ko trokštate: formą, spalvą, tankumą. Puikiai užpildo tarpelius tarp plaukelių – antakių linkiai bus kerintys. Nereikalingas drožtukas, todėl patogu nešiotis kartu.

Kur pirkti: Douglas










Mano nuomonė:

Oi, visi mes jau šimtą kartų girdėjome, kad antakiai tai vienas iš pagrindinių makiažo akcentų, jie įrėmina veidą ir suteikia makiažui užbaigtumo. Ačiū Dievui, iš mados jau beveik išėjo tvarkingi Instagraminiai antakiai, kurie nupiešti idealiai ir labai tikslingai keliais atspalviais (nuo pradžios šviesiau, link antakių galiuko tamsiau), apvesti maskavimo priemone ir dar pašviesinti iš apačios. Patikėkite, aš irgi tokius piešdavau, o man vis nesigaudavo, rezultatas buvo tikrai labai juokingas. Viskas pasikeitė tada, kai nuėjau pas specialistę, sutvarkiau antakių formą ir man reikia tik kai kur nupiešti kelis plaukelius tam, kad forma atrodyti tvarkingiau. Kitas variantas, tiesiog su antakiu geliu pereiti ir pašukuoti antakius, viskas, daugiau daryti nieko nereikia, nes mano antakių plaukeliai gana tamsūs, o plaukus dažau šviesiai. 
Kodėl man patiko naujas MAC Eye Brows Styler pieštukas? Tobulas rudas atspalvis, nei šaltai pilkas, nei šiltai oranžinis, tobulai neutralus ir tinkantis visoms brunetėms. Pieštuko pigmentacija nėra super stipri, todėl ryškių antakių nesigaus niekaip, nebent piešite ir piešite iki begalybės. Aš manau, kad natūraliai atrodantys antakiai atrodo kur kas gražiau, nei instagraminiai. Iš kitos pieštuko pusės yra šukos, mažos ir gana patogios, todėl rezultatas bus tikrai labai natūraliu. Pieštukas naudojasi labai taupiai, tai išsukamas variantas, kurio drožti nereikia, o tai labai labai patogu. Rekomendoju? Tikrai taip, nepasigailėsite ir tikrai įvertinsite rezultatą.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig