2018 m. birželio 3 d., sekmadienis

Kiehl's Creme de Corps


Labas rytas, mano brangieji, kaip leidžiate savaitgalį? Prie jūros? Ežero? Sodyboje su šašlykais? Aš namuose, nes po atostogų visiškai nesinori ežero, galvoju, gal prie jūros, bet renginių padaugėjo kelis kartus (nesuprantu, ar tai tikrai jau vasaros sezonas), todėl reikės suktis visą savaitę mieste. Kelionės nuostabus dalykas, tai fantastišką galimybė pailsėti, išbandyti ir pamatyti ką nors naujo, nuostabiai praleisti laiką.... ir, kaip nebūtų keista., išbandyti vieną arba kitą naują kosmetikos priemonę. Logiška, dažniausiai į kelionę pilnos talpos kūno kremo arba šampūno neimsi, todėl aš ateinu iki savo spintos, ištraukiu travel size priemones ir meginukus. Jau supratote, į Turkiją su manimi keliavo nuostabusis  Kiehl's Creme de Corps, maitinamasis kūno kremas.






Mano nuomonė:

Kiehl's Creme de Corps vienas iš populiariausių kūno priežiūros priemonių Kiehl's parduotuvėje. Aš nuoširdžiai labai norėjau išbandyti originalią versiją, nes prieš metus naudojau kūno sviestą Creme de Corps su greipfrūtų aromatu. Nuostabi buvo priemonė, putėsių konsistencijos, puikiai maitino kūną, bet kvapas, echhhh, tas kvapas. Negaliu pakeisti, tiesiog ne mano priemonė, todėl kremas buvo iškilmingai padovanotas draugei, jai jis labai patiko. Visi mes skirtingi, todėl ir Kiehl's stengiasi patenkinti visų klientų norus ir poreikius, klasikinė Creme de Corps maitinamojo kūno kremo versija be kvapo. Nuostabi tekstūra, maloni konsistencija, kremas akimirksniu susigeria ir tobulai maitina. Aš jau pasakojau, kad kremas keliavo su manimi atostogų, savo pasirinkimu aš likau labai patenkinta.
Dažniausiai, aš labai taupau vietą lagamine, todėl pasiimtu pilną įpakavimą kremo po įdegio ir viskas,  nei rankų kremui, nei kūno kremui jau vietos nelieka. Smagu, kad pas mane buvo travel size kremo versija, smagu, kad šį kremą galima irgi naudoti po įdegio (galiu pasakyti, rezultatas man labai labai patiko, net sakyčiau labiau, nei nuo turimo kremo), Akimirksniu kūno oda tampa aksomine, pamaitinta ir ypatingai švelni. Aš jau galvoju, kad reikės būtinai nusipirkti pilną kūno kremo versiją, atidarau kiehls.uk internetinės parduotuvės puslapį ir suprantu, ne kremo man reikia, aliejaus. Dieve, greitai pasirodys naujiena, aliejus su migdolų ir vanilės aromatu. OMG, kaip aš laukiu.


PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig