2018 m. birželio 4 d., pirmadienis

Blue Lagoon


Labas rytas, mano brangieji, gero pirmadienio ir lengvos savaitės pradžios. Aš jau ne vieną kartą pasakojau, kad man svarbiausia yra laisvas pirmadienis, kai visi skuba į darbą, tu tiesiog niekur neskubant geri kavą ir rašai blogą. Šiandienos rytas būtent toks, nusprendžiau pradėti nuo drabužių derinuko, kuris buvo įamžintas Turkijoje. Man atrodo, tik blogeriai gali rinktis viešbučius pagal spalvas ir turimas vietas fotosesijoms.
Taip, taip, tik blogeriai peržiūri visas viešbučio nuotraukas, sudeliuoja galvoje darbo planą (bent jau aš taip važiavau į Numa Bay viešbutį), priderina drabužius ir avalynę ir fotografuoja drabužių derinukus iki pamėlynavimo. Nuoširdžiai, po tokių atostogų norisi dar atostogų, bet kitaip aš negaliu, niekaip. Šitos nuostabiai mėlynos kėdės tapo visišku ekspromtu, nes idealiai tiko prie mano turimo kombinezono ir bordo spalvos aukštakulnių.





Nežinau kaip Jums, o man per atostogas visiškai nesinori daug detalių, suknelė arba kombinezonas, jau outfitas, priderini avalynę ir papuošalą arba rankinę ir viskas, nereikia persistengti. Linkiu, kad jūsų drabužių derinukai būtų paprastesni ir lengvesni, būtent tokių ir reikia vasarai.

Kombinezonas ir gertuvė - H&M
Avalynė - Bershka
Viešbutis - Sentido Numa Bay









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig