2018 m. gegužės 24 d., ketvirtadienis

Plaukų priežiūra vasarą: argano aliejus plaukams ir ne tik


Esu rašiusi, kaip man patiko Keune plaukų dažai, plaukų ir kūno šampūnas, ypač saulės liniją, kurią naudojau per praeitas atostogas.  Keune kosmetika išties gera, todėl šįkart neatsispyriau pagundai išbandyti ir argano aliejų su apsauga nuo saulės. Produktus, skirtus plaukams dažnai perku internetu, bet renkuosi itin kruopščiai – turbūt nebereikia kartoti, kokios reiklios mano dažytos garbanos.


Argano aliejų apskritai galima naudoti labai plačiai. Jis drėkina odą ir praturtina ją vitaminu E. Gydo lūžinėjančius plaukus. Jei patepsi savo garbanas iškart po dušo, plaukai taps blizgūs ir itin švelnūs. Argano aliejumi galima patepti išdžiuvusias lūpas ir net gydyti aknę. Taip pat argano aliejus tinka rankoms ir nagams.




Štai toks daugialypis argano aliejaus naudojimas man labai patiko. Juk keliaujant į paplūdimį nereikės dešimties skirtingų produktų, užimančių begalę vietos. Mažytį aliejaus buteliuką galima nešiotis kasdien rankinėje – patepti nuo kondicionierių išsausėjusias rankas ar kojas (jei po darbo iš kelnių įšoktum į sijoną) ir sutvarkyti įsielektrinusius, išsipešiojusius plaukus. Man labai svarbu vietoje penkių buteliukų į lagaminą pasiimti vieną, sutaupant vietos dar vienai porai tobulų aukštakulnių arba spalvotai suknelei.

Vasaros saulė gali stipriai pakenkti tavo plaukams. Žiūrėk, visus metus turėjai nuostabius plaukus, o vos tik pasirodė pirmieji kaitresni spinduliai ir iš nuostabių garbanų liko nutįsę, išdžiūvę, suskilinėję makaronai... Argano aliejus apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio, todėl juo pasitepusi drąsiai galėsi pagulinėti ant smėlio. Beje, aliejumi patepti plaukus labai gerai ir prieš maudynes baseine. Plaukai bus atsparesni chloruotam vandeniui. Tik aliejų tepk dar prieš eidama plaukioti ar degintis, kad pasiektum efektą, jis turi įsigerti į plaukus. Keune argano aliejus yra natūralus, todėl naudoti jį galima kasdien. Negaliu nepaminėti tobulo tirštumo, aliejus nepasunkina ir neriebina plaukų, o tai svarbiausiai turint garbanas. Iš kitos pusės, aliejus labai subtiliai kvepia, aš jau pripratus, kad dažniausiai mano turimas plaukų aliejus konkuruoja su kvepalų aromatu, su Keune tokio nesusipratimo nebus, kvapas labai subtilus ir galiu pasakyti priimtinas visiems.




Kaip jau minėjau, plaukų priežiūros prekes labai patogu įsigyti internetu. Internetinėse parduotuvėse dabar labai platus tokių produktų pasirinkimas. Pavyzdžiui, pigu.ltį vairioms grožio prekėms dažnai taikomos nuolaidos, savo aliejuką pirkau su didele nuolaida.
Tik visiems dar noriu priminti, kad vien aliejaus apsisaugoti nuo kaitrios saulės nepakaks. Štai dar keli patarimai:
·      Šios vasaros topas – skrybėlė! Mano spintoj jų ne viena ir jos visos puikiai padeda ne tik sukurti puikų įvaizdį, bet taip pat išvengti saulės smūgio. beje, jei tavo plaukai labai lepūs, patariu įsigyti ir plaukimo kepuraitę.
·      Daug vandens. Vasarą kuo jo daugiau, tuo geriauSu citrina, su greipfrutais ir mėtomis, ir žinoma ledu. 
·      Nepamiršk aplankyti savo kirpėjos. Neatrodysi stilingai, jei tavo plaukų galiukai bus išsišakoję ar spalva nublukusi. 



Vasarą mes atsiskleidžiame – daugiau šypsomės, turime daugiau idėjų, kaip atrodyti stilingai. Tačiau noriu palinkėti, kad ta pati vasara nesugadintų jūsų nuostabaus grožio. Per daug karščio, per daug saulės ir žiūrėk, atrodai lyg lapas rudenį. Tad saugokite mano brangieji, geros vasaros ir nepamirštamų kelionių.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig