2018 m. gegužės 25 d., penktadienis

Skagen išskirtinumas


Labas rytas, mano brangieji, aš šiandien su labai gera žinia, tik šį savaitgalį internetinėje parduotuvėje www.madosprieskoniai.lt Skagen laikrodžiams ir papuošalams taikoma net 50% nuolaida. Aš manau, kad laikrodžių niekada nebūna per daug, juolab, kad laikrodis jau seniai tapo išskirtiniu papuošalu ir įvaizdžio dalimi. Sutinkate?




Skagen – jūros pakrantės įkvėptas prekinis ženklas, kuris atspindi danišką minimalizmą, estetiškumą, paprastumą ir aukščiausio lygio meistriškumą. Skagen papuošaluose ir laikrodžiuose nuostabiai suderintas rafinuotas dizainas su funkcionaliomis detalėmis. Skagen kolekcijose visuomet rasite natūralių ir modernių aksesuarų kiekvienai progai.
Tikriausiai būtent todėl šis brandas toks artimas man, nes dievinu miestus prie jūros, dievinu Kopenhagą, kur akis užburiančios namų spalvos kontrastuoja su pilkomis spalvomis ir skandinavams būdingu minimalizmų. Jokių papildomų detalių, tik išskirtinis dizainas, būtent taip galiu apibūdint Skagen. Tiek Skagen papuošalai, tiek Skagen laikrodžiai atrodo labai prabangiai, puikiai nešiojasi ir gali būti prabangi dovana kitam žmogui. 

Ant mano rankos puikuojasi nerūdijančio plieno laikrodis su auksinės spalvos detalėmis, kuris tinka tiek prie laisvalaikio drabužių, tiek prie prabangesnių suknelių.
Atskira istorija Skagen papuošalai, nuoširdžiai dievinu visus savo turim papuošalus: pakabukus, auskarus, bei kaklo pakabukus. Jų dizainas toks išskirtinis ir minimalistinis, kad mano akys džiaugiasi kiekvieną kartą juos dėvint. Jeigu būtų galimybė, tikrai nusipirkčiau dar kelis auskarų modelius, bei pakabukus. Gaila, kad ten, kur aš dabar esu labai prastas internetas, nes tokio išpardavimo ir nuolaidų aš tikrai nepraleisčiau.
Dar kelis žodžius apie www.madosprieskoniai.lt internetinę parduotuvę, nes praeitą kartą pati pirkau auskarus. Labai patiko aptarnavimas ir greitis, auskarus užsakiau penktadienį, pirmadienį jie jau buvo pas mane su DPD. Todėl drąsiai rekomenduoju.
















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig