2018 m. gegužės 11 d., penktadienis

Smashbox SuperFan


Labas rytas, mano brangieji, per šias dvi dienas spėjau nors kiek pailsėti. Niekaip negailu dirbti, kai taip karšta. Po pietų net logiškai mąstyti jau neišeina, nes saulės namuose tiek daug, kad norisi prie vandens: upės, ežero, jūros... nuoširdžiai, net nesvarbu kur. Darbai lieka darbais, be manęs jų niekas nepadarys, todėl šiandien juo pat ryto prie blogo rašymo, manau taip ir išsiliksiu visą savaitgalį. todėl susimatome su rytine kavą skaityti naujų apžvalgų. šiandien pradedame nuo Smashbox SuperFan blakstienų tušo ir akių pravedimo.












Mano nuomonė:

Kaip Jums mano naujų lęšių spalva? Man visai nieko, nors atrodo jau ne taip ryškiai, kaip mano prieš tai turėta, bet jau kiek natūraliau. Supratau tik vieną, akių makiažas turi būti visiškai kitoks, nei buvo prieš tai, mano seniai naudojai triukai ir šešėlių spalvos neparyškina mano naujų akių grožio ir atspalvio. Prie švelniai žalios spalvos akių idealiai tinka rausvos ir oranžinės spalvos šešėliai kartu su ryškesniu akių pravedimu. Tokį makiažą dariau užvakar į renginį, lauke karšta, net mano naudojama kremine pudra tiesiog bėga nuo veido, bet akių makiažas išliko vietoje. Būtent todėl Smashbox SuperFan gauna iš manęs aukščiausią įvertinimą. 
Tradiciškai pradėsiu nuo įpakavimo, kuris yra tobulas, juodas su raudonu, sunkūs ir labai kokybiškai. Patikėkite, jeigu reikėtų atspėti kuris tušas yra liukso, o kuris kainuoja pigiau, turėdami vienoje rankoje nauja Smashbox kūrinį tikrai be didelių problemų tai padarytumėte. Tušo šepetėlis guminis, puikiai atskiria ir nudažo blakstienas. Man nuoširdžiai labai trūksta masės prie blakstienų augimo linijos, tačiau tam yra pieštukas. Gal toks tvarkingas rezultatas irgi labai gerai? Žiūriu į veidrodį ir man labai labai patinka, vertinant tai, kad akių pravedimą pavyko pravesti be didelio pastangų. Kelias minutes jis dar leidžiasi taisyti, todėl jeigu sudrebės ranka, didelės problemos nėra.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko naujiena, jis pakeičia mano labai mylimą MAC ir prisijungia prie Bobbi Brown kosmetinėje.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig