2018 m. birželio 27 d., trečiadienis

Bonjour Sunshine by L'oreal


Bonjour, mono brangieji, pagaliau už lango nuostabus oras, mano nuotaiką irgi super gera, darbų šiandien reikia padaryti labai daug, todėl pradedame nuo blogo įrašų apie higlighterius iš L'oreal. Visi žmonės kaip žmonės, o pas mus žandai tiesiog švyti. Ar ne taip? ;-)

















Mano nuomonė:

Apie pačias pristatomas priemones skaitome čia, aš kartotis nemėgstu, nėra tam laiko. Šiandien tik nuomonė, kas mano manymu verta dėmesio, o kokių priemonių geriau nepirkti. 
Man nepatiko kreminis tintas Bonjour Nudista, kažkoks nesusipratimas tiesiog. Aš galvojau, kad jis turi SPF filtrą, tada jo panaudojimas vasarą būtų kaip ir aiškus, bet ne, jis tokio dalyko neturi. Konsistencija gana maloni, atspalviai tinkami tiek šviesiaodėms, tiek įdegusioms merginoms. Kur minusas? Rezultatas ant veido. Jo visiškai nėra, tepiau vieną sluoksnį, tepiau antrą, ir net trečią, bet vaizdas toks pats. Kaip aš galėčiau jį rekomenduoti naudoti (jeigu jau turite, bet jeigu nepirkote ir nereikia), rekomenduoju sumaišyti jį su kreminiu higlighteriu ir tepti ant kojų. Būtent tada kojos atrodo tobulai nuotraukose. 
Labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į skystus higlighterius Glow Mon Amour, tobula kreminė tekstūra, nuostabūs atspalviai (man patinka ir šviesus ir tamsus). Tokius higlighterius galima naudoti solo ant veido, maišyti su kremine pudra arba tepti kojas fotosesijoms. Spalvos labai pigmentuotos, naudojasi taupiai, todėl tai tikrai dėmesio ir investicijų vertos kosmetikos priemonės.
Paletės man irgi labai patiko, jeigu šviesioji laukia žiemos, nes mano veidas po atostogų labai įdegęs, tai tamsioji kaip tik. Keturias spalvas galima naudoti ir kaip spindesio suteikiantį priemonę ir kaip šešėlius. Ant akių ir veido atspalviai išsilaiko visą dieną ir atrodo nuostabiai, todėl tai vienas iš mano 'must have'.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad L'oreal naujienas vertinu labai labai teigiamai, o paletes ir skystus higlighterius labai rekomenduoju išbandyti.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig