2018 m. birželio 27 d., trečiadienis

GIORGIO ARMANI BEAUTY NEO NUDE COMPACT


Mano laimingiausia gyvenime diena buvo tada, kai gavau Armani kosmetiką testavimui. Nusipirkti yra vienas dalykas, tai gali padaryti bet kas, kas turi pakankamai pinigų, visai kitas, atitikti Armani Beauty reikalavimus, bei filosofiją. Pasakysiu atvirai, aš net nenorėjau nieko bandyti, nes įpakavimas ir tekstūros tokios gražios, kad liesti pudros dėžutę vienas malonumas. Taip, teisingai supratote, šiandien šnekame apie GIORGIO ARMANI BEAUTY NEO NUDE COMPACT.



Giorgio Armani pristato “Neo Nude” kolekciją, jos tikslas, sukurti tobulos odos efektą, nemaskuojant, vengiant nenatūralaus tobulumo. „Neo Nude“ kolekcijoje panaudoti išgrynintos spalvos pigmentai, šviesą skaidančios bei atspindinčios dalelytės. Panaudojant tokius pigmentus optiškai maskuojami odos netolygumai, ir išlyginamas odos tonas, nemaskuojant.
Naujoji pudra „Neo Nude“ žada nuogos odos efektą, oda atrodys nepriekaištingai dienos bėgyje, bus sudrėkinta ir apsaugota. Šviesą atspindinčios dalelės ant odos atrodo ypač efektingai, lyg paplūdimio smėlis spindintis saulės spinduliuose. Minkšta tekstūra neapsunkina odos, puoselėja ir saugo odą ir išlieka nematoma. Stilinga pakuotė taps tikra kosmetinės puošmena.

Kur pirkti: Kristiana









Mano nuomonė:

Gyvenimas yra per trumpas naudoti pigias ir visiškai netinkamas kosmetikos priemones. Jeigu norisi elegancijos, tobulų įpakavimų, išskirtinumo, kokybės ir rezultato ant veido, labai rekomenduoju apžiūrėti Armani Beauty Stendus ir atrasti tai, kas džiugins Jus dar labai ilgą laiką. Per pristatymą aš išsirinkau kelis favoritus, kurie patiko man labiausiai, vienas iš jų buvo Neo Nude kompaktinė pudra iš naujausios vasaros kolekcijos.
Kaip ir sakiau, įpakavimas sako pats už save, nude spalvos dangtelis su šepetėliu atrodo ypatingai prabangiai. Pati pudra turi labai daug atspalvių, mano 3 su geltonu pagrindu, kuris ant rankos atrodo gana šviesiai, tačiau po keliu minučių idealiai prisitaiko prie mano gana tamsios veido odos spalvos. Aš naudojau Neo Nude su turimą kremine pudra, nemeluosiu, su Lancome, rezultatas man labai patinka. Aš manau greitu metu darysiu makiažą su turimomis makiažo priemonėmis ir parodysiu bendrą rezultatą, o kol kas turite patikėti, veidas su šia pudra tiesiog spindi ir atrodo nuostabiai gražiai. 
Didelis pliusas, galima nusipirkti tik pudros papildymą.
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie Armani kabuki šepetėlį, nes tai dar vienas mano atradimas. Niekada negalvojau, kad liukso šepetėliai tokie kokybiški, minkšti ir nuostabūs. Taip, aš negailiu pinigų geros kokybės šepetėliams, tačiau visada pirkdavau profesionaliam naudojimui Sigma, o dabar tikrai atkreipsiu dėmesį į Armani.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad po kelių panaudojimų tapau visiška Armani kosmetikos gerbėja, jau rašau norų sąrašą ką būtinai pirksiu pati. Jeigu turite rekomendacijų, parašykite.

PR sample













SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig