2018 m. birželio 5 d., antradienis

DIOR J'ADORE INJOY EDT


Fotografuoti gražius dalykus yra vien malonumas, taip buvo ir man, kai aš sekmadienį atsinešiau namo išsvajotąją Dior dėžę su J'ADORE INJOY EDT kvepalais. Pasakysiu nuoširdžiai, aš esu labai didelė klasikinių Dior kvepalų aromatu mylėtoja, mano mėgstamiausi Dior Dolce Vita, Dior Dune ir klasikinės Addict versijos. Ne, nei vieno  J'ADORE buteliuko dar nebuvo mano kolekcijoje, todėl ir testuoti buvo be galo įdomu.





J‘ADORE INJOY aromatas skleidžia džiaugsmą. Tai naujas malonumo potyris, džiaugsmo šauksmas veržiasi skelbdamas meilę gyvenimui: „J‘adore InJoy!”
DIOR namų parfumeris Francois Demachy sukūrė originalų, stebinantį, sūrų gardėsį...
Gėlė skleidžia gaivą, kuri yra ir sodri ir ryški, švelni ir aštri, specialiai sukurta Grase.
J‘ADORE INJOY skleidžia nepakartojamą žavesį, užvaldantį jausmus drąsiu gėlių-vaisių-sūriu akordu. Kvapiosios kanangos esenciją iš Madagaskaro ir arabinį jazminaitį išryškina „Fleur de Sel“ (druskos gėlė) sūrumas, susipindamas su persiko sultingumu. Lengvas ir sūrus nektaras gaivinantis lyg prisirpęs vaisius.

Kur pirkti: Kristiana







Mano nuomonė:

Šiandien jaučiuosi lyg žvaigždė laikydama rankose nerealaus grožio ir elegancijos J'ADORE INJOY EDT buteliuką, tai nuostabus ir labai pozityvus gėlių ir vaisių aromatas. Pasakysiu nuoširdžiai, ši J'ADORE variacija puikiai tinka vasarai, nes būtent vasara naujų įspūdžių, atostogų, meilės ir džiaugsmo laikas, pasak gamintojo, J‘ADORE INJOY aromatas skleidžia džiaugsmą. Ohhh, kaip norisi daugiau džiaugsmo, šilumos ir pozityvios nuotaikos. Labai linkiu, kad  džiaugsmo būtų daugiau mūsų gyvenime.... už vasarą.... už Dior.... J'ADORE INJOY 🖤

Pagrindinės J'ADORE INJOY natos -jūros druska („Fleur de Sel” nata), sultingų persikų nektaras, jazminai, kvapioji kananga, sambak jazminas.

Pirmi kvepalų akordai - vaisiai, labai gaivus aromatas, bet po kelių sekundžių vaisių aš jau nebejaučiu, kvapas tampa labai minkštu, seksualiu ir skambančiu labai arti kūno. Man kvapas primina šilkinę suknelę kartu su kašmyriniu megztiniu. Jame yra ir fužerinių vaisių skambesys ir prabangus seksualumas su kiek sūriu aistros poskoniu. Laba labai sunku apibūdinti tokį neįprastą aromatą, todėl nuoširdžiai rekomenduoju užsukti į Kristianą parduotuves ir susipažinti su kvapu artimiau, manau būtent jis gali tapti jūsų vasaros nuotykių ir džiaugsmo šaltiniu.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig