2018 m. birželio 7 d., ketvirtadienis

Kiehl's Ginger Leaf & Hibiscus Firming kaukė


Labas rytas, mano brangieji. Kada, kai ne rytais šnekėti apie naktines veido kaukes, juk rezultatas akivaizdžiai matosi veidrodyje. Pastebėjau, kad naktinių veido priežiūros priemonių mano kolekcijoje vis daugėja, o naktinės kaukės net keturios, tačiau kiekviena yra skirtinga, kiekviena naudojama su didele meile, o šiandien jūsų dėmesiui Kiehl's Ginger Leaf & Hibiscus Firming kaukė.









Mano nuomonė:

Pasakysiu atvirai, man labai patiko šios kaukės nuostabus rožių aromatas. Visi puikiai žinome, aš esu labai didele priemonių su rožėmis gerbėja. Pasak gamintojo,  Ginger Leaf & Hibiscus Firming Overnight Mask skirta visų tipų odai. Kaukės konsistencija kreminė, ji puikiai maitina veido odą. Imbierų lapų ekstraktas veikia kaip antioksidantas, o kinrožės ekstraktas turi stangrinamųjų savybių. Kaukę galima naudoti kelis kartus per savaitę, rekomenduojama tepti ant viso veido, o iš ryto nuvalyti likučius. Man poveikis labai patinka, ypač naudojant kaukę kartu su mano mėgstamu Kiehl's aliejukų. Ritualas atrodo taip - aliejus (labai švelniais judesiai padarau veido masažą) ir kaukė. Iš ryto mano oda atrodo nuostabiai, net nereikia traukti stipriai maskuojančių priemonių makiažui, trūkumų tiesiog nėra.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, manau šią nuostabią kaukę įvertins visi kam patinka rožių aromatas, lengvos tekstūras, greitai ir akivaizdus poveikis, bei anti-age efektas.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig