2018 m. birželio 7 d., ketvirtadienis

Maybelline Total Temptation


Kol aš atostogavau, buvo tiek renginių, kad žiūrint Instagram nuotraukas ir stories, norėjosi žliumbti iš nevilties. Vienas iš super vakarėlių, buvo NYX ir Maybelline. Labai norėjau dalyvauti, bet atostogų labai labai seniai reikėjo. Grįžus namo, atkeliavo ir naujienos. Man nuoširdžiai patiko L'oreal naujos akių šešėlių paletės, todėl testavimus pradėjau nuo Maybelline Total Temptation paletės, nes tikėjausi irgi tobulo rezultato. Ar rezultatas buvo tobulas? Sužinosi įrašo pabaigoje.









Mano nuomonė:

Tradiciškai, pradedame nuo įpakavimo. Man labai patinka būtent tokie įpakavimai, kur matosi visas šešėlių grožis. Būtent prie tokių palečių dažniausiai sustoji parduotuvėje, būtent tokias norisi pirkti ir išbandyti. Paletė yra plastikinė, be veidrodžio ir šepetėlių, logiška, kiek kainuoja, taip ir yra. Man nereikia nei šepetėlių, nes turiu savo geros kokybės, nei veidrodžio (nebent keliaujant). Maybelline Total Temptation paletės spalvos užburia savo grožiu, čia ir dusty pink spalvos, ir juoda, ir madingos oranžiniai, bei persikiniai atspalviai, ir blizgūs higlighteriai. Šešėlių pigmentacija man labai patiko ant rankos, spalvos gražios ir intensyvios, tačiau ant akių spalvos neatrodė taip jau ryškiai. Makiažui aš naudojau oranžinius, persikinius ir rudos spalvos šešėlius. Matote skirtumą? Aš matau tik šviesų ir tamsų atspalvius, viskas, daugiau nieko. Tas pats ir su rožiniais, ant rankos tobulai, o ant akių man nelabai. Noriu pagirti labai geros pigmentacijos matinį juodą atspalvį, kuris nebyra ir atrodo tobulai, plius du higligetrius. Aišku, jie su blizgučiais, tačiau auksinis ant mano veido atrodo tobulai, sakyčiau geriau, nei šešėliais.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad tikėjausi kiek stipresnės pigmentacijos ir kiek kitokio rezultato ant akių, tačiau bendroje sumoje paletė patiks tiems, kas ieško šešėlių kiekvienos dienos makiažams ir mėgsta blizgius higlighterius.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig