2018 m. birželio 24 d., sekmadienis

Smashbox Cali Contour Palette


Labas rytas, mano brangieji, o ką dar veikti tokiu oru apart to, kad gulėti lovoje, gerti kakavą ir rašyti blogą? Parduotuvėse jau prasidėjo išpardavimai, aš nuoširdžiai nenusipirkau absoliučiai nieko, nes jau puikiai žinau, kad geriau kokybė, nei pilna spinta pigių ir nekokybiškų drabužių. Ta pati taisyklė galioja ir su kosmetikos priemonėmis, geriau viena tobula paletė, negu pilna kosmetinė nesąmonių. Jeigu manęs paklausti, kokia kontūravimo paletė buvo geriausia, aš drąsiai galiu atsakyti, kad Smashbox. Būtent todėl labai apsidžiaugiau gavus Smashbox Cali Contour Palette testavimui, nes čia ir higlighteriai ir skaistalai ir kontūravimas, viskas viename.










Mano nuomonė:

Tikriausiai aš negalėčiau gyventi be bronzinės pudros ir kontūravimo. Anksčiau kiek bijodavau skaistalų, tačiau dabar turint kelias paletes su skaistalais reikalai pajudėjo teisingu keliu, o pamačius savo nuotraukas spaudoje (panaudojus lengvos persikinės spalvos skaistalus) aš likau nuoširdžiai sužavėta efektu, būtent todėl skaistalai dabar mano 'must have'. Kaip aš ir sakiau, Smashbox kontūravimo priemonės vienos iš geriausių rinkoje, aš nešneku apie pieštukus skirtus profesionaliam naudojimui, aš šneku apie paletes. Mano kosmetinėje gyvena dvi, viena kontūravimui, kita glow efektui, tačiau vis galvojau, kaip būtų faina, jeigu jos susijungtų ir taptu viena didesne palete su panoraminiu veidrodžiu. Pagaliau Smashbox išgirdo mano mintis ir mano rankose Smashbox Cali Contour Palette. Čia viskas ko reikia makiažui: matinė kontūravimo priemonė ir matinis bronzantas, matinė šviesios spalvos pudra kontūravimo paryškinimui ir matiniai skaistalai, taip oat du spindintys higlighteriai. Aš savo makiažui naudojau visas priemones, net vietoje akių šešėlių naudojau kontūravimo priemonę kartu su bronziniu higlighteriu. Aš dabar gana įdegus, todėl ant manęs kontūras atrodo ne taip, kaip atrodo įprastai, bet vistiek veidas atrodo tobulai natūraliai ir gaiviai. Taip, aš jau nebe paišau labai ryškaus veido kontūravimo, man kur kas svarbiau higlighteris ir glow efektas.
Ką noriu pasakyti apibendrinant, tik tai, kad Smashbox Cali Contour Palette viena tobuliausių rinkoje. Jeigu ieškote šaltos spalvos kontūravimo priemonės, spindinčių higlighterių, matinių skaistalų, tobulos pigmentacijos ir nuostabiai gražaus įpakavimo, labai rekomenduoju. Naujienos ieškome Douglas parduotuvėse.



PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig