2018 m. liepos 2 d., pirmadienis

Ecologic Organic Laboratorie Mexican Guava (dušo aliejus ir kūno sviestas)


Labas rytas, mano brangieji, kas labiausiai džiugina tokiu oru? Skani kava? Karšta kakava? Galimybė neeiti į darbą? Darbas namuose? Nuostabios kūno priežiūros priemonės kurios kainuoja pigiai? Aš manau, kiekvienas turi atrasti kažką savo. Šį lietingą pirmadienio rytą aš noriu pašnekėti apie Ecologic Organic Laboratorie Mexican Guava kūno priežiūros priemones, dušo aliejų ir kūno sviestą.



Ecologic Organic Laboratorie – tai natūralios kosmetikos priemonės, sukurtos vaikų ir suaugusiųjų odai, plaukams bei kūnui prižiūrėti. EO LABORATORIE asortimentas kuriamas pasitelkiant naujausias ir pažangiausias technologijas, priemonės gaminamos natūralių aliejų ir ekstraktų pagrindu. Priemonių sudėtyje nėra SLS, SLES, parabenų, silikonų, mineralinių ar naftos alyvų, kitų cheminių medžiagų. EO Laboratorie kosmetikos priemonių sudėtyje puikuojasi  net 95–99 % augalinės kilmės ingredientų. Visame EO LABORATORIE priemonių asortimente naudojami tik natūralūs konservantai ir dažikliai.






Mano nuomonė:

Tikriausiai nėra jokios paslapties, kad blogeriai gauna labai labai daug įvairių priemonių testavimui, labai logiška, noro ir būtinumo ieškoti ir pirkti kažką parduotuvėje nėra, nebent gamintojas sudomino taip, kad negali gyventi kol neišbandysi, arba tavo sekamas blogeris labai rekomenduoja. Aš nuoširdžiai pasitikiu Rusiškos kosmetikos gamintojais, man patinka kokybės ir kainos santykis, tačiau reikia mokėti išsirinkti. EO Laboratorie kosmetikos priemonės atrodo labai skaniai, nuostabūs kvapai, natūralumas ir malonios konsistencijos daro savo. Kainos yra labai prieinamos, todėl mano vonioje atsirado labai labai daug skirtingų buteliukų. Visas priemones pirkau pati, todėl jokia čia ne reklama, o tiesiog mano, kaip pirkėjos nuomonė. Nusprendžiau pradėti nuo kūno priežiūros priemonių apžvalgos, nes kam gali nepatikti švelnus dušo kremas arba tirštos konsistencijos kūno sviestas? Reikia tik mokėti išsirinkti kvapą, o pasirinkau kiek saldesnį vaisių aromatą Mexican Guava. Prieš tai buvo ir švelnus bambuko aromatas ir gaivus ciberžovės. Labai smagu, kad gamintojas siūlo pilnas vieno aromato kūno linijas: dušo gėlį (aliejų, kremas), kūno kremą ir šveitiklį. Man greičiausiai pasibaigia dušo želė, tiesiog akimrksniu, todėl iš patirties aš perku iš karto dvi. Mexican Guava linijos aliejus vienas iš tirščiausių mano bandytų, jis gana gerai maitina kūno odą, suteikia švelnumo ir nuostabiai kvepia. Noriu pridurti, kad visi kvapai labai natūralūs, su Body Shop cheminiais nesulyginsi. 
Būtent todėl labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems, nes aš vis nenustoju pirkti, nors mano vonios lentynos tiesiog lūžta nuo pasirinkimo. Bet ne, reikia naujienų ir viskas... 

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig